Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λίβανος: «Μισή ώρα πριν το ματς έμαθα ότι δεν θα είχα δύο παίκτες…»

Μισή ώρα πριν την έναρξη του ματς έμαθε Γιάννης Λίβανος ότι δεν θα είχε τους ΜακΓκίλ και Λιούις στην διάθεσή του, οπως τονισε ο ιδιος στ...

Μισή ώρα πριν την έναρξη του ματς έμαθε Γιάννης Λίβανος ότι δεν θα είχε τους ΜακΓκίλ και Λιούις στην διάθεσή του, οπως τονισε ο ιδιος στην συνέντευξη Τύπου,  μετά την ήττα του Πανιώνιου στη Ρόδο απο τον Κολοσσό.

Ο Έλληνας κόουτς πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Λίβανος:

« Εύχομαι στον κόουτς και στην ομάδα συγχαρητήρια για τη νίκη. Να έχετε μία πολύ επιτυχημένη σεζόν. Σε ένα μέρος ακριτικό και το οποίο αγαπάει το μπάσκετ και από φέτος έχει ένα πολύ όμορφο γήπεδο, όπως το έζησα εγώ. Όσον αφορά τον αγώνα, ετοιμαστήκαμε για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, για τελείως διαφορετικές συνθήκες και μισή ώρα πριν το ματς ενημερώθηκα ότι ο Ρίκι ΜακΓκίλ και ο Φρανσουά Λιούις δεν θα συμμετάσχουν στο ματς, επειδή δεν ήρθε εγκαίρως το letter of clearance από την ομοσπονδία μπάσκετ της Αμερικής. Δεν ξέρω ποιος φταίει και δεν θα κάτσω να το ψάξω. Εγώ ξέρω ότι προετοιμαστήκαμε για έναν αγώνα που θα είχαμε καλή τύχη και άλλαξαν τα πλάνα μας μισή ώρα πριν ξεκινήσει. Δεν μπορεί να γυρίσει ο χρόνος πίσω, δυστυχώς. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ό,τι μπορούμε από τον αγώνα, γιατί οι υποχρέωσες συνεχίζουν.

Την Τετάρτη έχουμε ένα παιχνίδι στο Μεσολόγγι, πάλι με ταξίδι, που θέλουμε να το κερδίσουμε γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στον θεσμό και το Σάββατο έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ήφαιστο. Μία ομάδα που είναι μέσα στις δυνατότητές μας, αν καταφέρουμε να παίξουμε πλήρεις, γιατί είχαμε τρεις απουσίες. Οι δύο και ο Λι που δεν κατάφερε να παίξει και έτσι κατεβήκαμε με μισό ψηλό. Η ζωή συνεχίζεται… Δεν θέλω να μειώσω τη νίκη του Κολοσσού, μία ομάδα δουλεμένη που το ξέραμε από την αρχή. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια. Και η δική μας ομάδα θα πάει καλά. Θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, έχουμε έναν κόσμο και ιστορία πίσω μας, που μας σπρώχνει σε αυτή την κατεύθυνση».

Για το πότε θα αλλάξει η εικόνα του Πανιωνίου: « Όταν θα έχουμε όλους τους παίκτες θα αλλάξει η εικόνα. Αν είχαμε τους τρεις παίκτες θα ήταν άλλη εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια