Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΠΑΕ: «Όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρεται στην κακή χρήση του VAR που γίνεται στην Ελλάδα, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Συγκεκριμένα οι κυανέρ...

Ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρεται στην κακή χρήση του VAR που γίνεται στην Ελλάδα, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Συγκεκριμένα οι κυανέρυθροι αναφέρονται τόσο στην φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ όπου φαίνεται να υπάρχει μαρκάρισμα του Άκπομ πάνω στον Ευαγγέλου, όσο και στο ξεκίνημα της φάσης του δεύτερου τέρματος του Βόλου στο ματς της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και όσα αναφέρει η ΠΑΕ: 

"Ελπίζαμε και εμείς, όπως και πολλοί άλλοι, ότι η έλευση του VAR στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πατρίδας μας, θα έδινε τέλος στις όποιες αδικίες κατά καιρούς συνέβαιναν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος των δύο πρώτων αγωνιστικών όμως, τείνουμε να πιστέψουμε ότι και πάλι τίποτα δεν θα αλλάξει, καθώς βλέπουμε μια επιλεκτική χρήση του νέου συστήματος από τους διαιτητές και τους υπεύθυνους του VAR την οποία δεν κατανοούμε και δεν μπορούμε να αποδεχτούμε.

Στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, Πανιώνιος – ΝΠΣ Βόλος, είδαμε τον διαιτητή να μην εξετάζει την φάση του δεύτερου γκολ των αντιπάλων μας από την αρχή, όπου και θα διαπίστωνε ότι αυτή έχει ξεκινήσει από φάουλ στον ποδοσφαιριστή μας Ευαγγέλου.

Στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο διαιτητής δεν αντιλήφθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής Άκπομ του ΠΑΟΚ, «γκρέμισε» στην περιοχή μας τον ποδοσφαιριστή Ευαγγέλου, με αποτέλεσμα να δεχτούμε το δεύτερο γκολ, το οποίο και έκρινε τελικά το παιχνίδι.

Ειδικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως οι υπεύθυνοι του VAR δεν ενημέρωσαν ως όφειλαν (βάσει του κανονισμού) τον διαιτητή για πιθανότητα δικού του λάθους, με αποτέλεσμα αυτός να μην μπορεί να μεταβεί στο ειδικό μόνιτορ για να επανεξετάσει την επίμαχη φάση και να διαμορφώσει ολοκληρωμένη άποψη. Πιστεύουμε ότι αν αυτό γίνονταν τότε και η απόφασή του θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με θέρμη είχε υποστηρίξει την τοποθέτηση του συστήματος VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα προκειμένου να αποκτήσει αυτό την αξιοπιστία του. Όσο περνάει ο καιρός και τα φαινόμενα αυτά αυξάνονται, τόσο μεγαλώνει και η δική μας αίσθηση πως «όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν»."

Δεν υπάρχουν σχόλια