Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σημαντικός ο βαθμός, βγάλαμε αντίδραση»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας και τον τρόπο που ήρθε αυτός έμεινε ο Νικόδημος Παπαβασιλείου. Ο τεχνικός του Ιστορικού, μιλ...

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας και τον τρόπο που ήρθε αυτός έμεινε ο Νικόδημος Παπαβασιλείου.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, μιλώντας μετά το ματς στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για τον Πανιώνιο, ενώ στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα, αλλά και στην ενότητα που υπάρχει.

Παράλληλα, ανέφερε πως όλοι στον Πανιώνιο θα σταθούν δίπλα στον Κότνικ για το λάθος που έκανε στο γκολ που δέχτηκαν οι κυανέρυθροι, χαρακτηρίζοντας τον ως "εξαιρετικό τερματοφύλακα".

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ιστορικού:

"Δεν θέλαμε να χάσουμε το παιχνίδι, για να μην μείνουμε πιο πίσω από τους αντιπάλους μας. Βγάλαμε αντίδραση και αυτό μετράει αυτή τη στιγμή. Σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι δεν θα το χάσουμε, δεχτήκαμε αυτό το γκολ, γίνονται αυτά στο ποδόσφιαρο όμως. Έχουμε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα και θα τον στηρίξουμε όλοι στην ομάδα.

Είναι σίγουρα ένας πολύ σημαντικός βαθμός. Αν έχουμε αυτή την ενότητα που δείχνουμε θα πάμε πολύ καλύτερα στη συνέχεια. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ταξίδεψε εδώ για εμάς. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι, ο ένας για τον άλλον. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολη η χρονιά από την αρχή".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια