Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΠΟΛΟ: Μαθαίνει αντιπάλους

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις στην Α’1 Ανδρών και Γυναικών στο Πόλο, με την κλήρωση να πραγματοποιείται στο...

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις στην Α’1 Ανδρών και Γυναικών στο Πόλο, με την κλήρωση να πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο «London» στη Γλυφάδα.

Ο Πανιώνιος ο οποίος θα μετέχει στη μεγάλη κατηγορία τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες θα μάθει τους αντιπάλους του και το φετινό του πρόγραμμα. Το πρωτάθλημα στη Α’1 Ανδρών θα ξεκινήσει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, ενώ το αντίστοιχο στην Α’1 των Γυναικών θα ξεκινήσει μία εβδομάδα νωρίτερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος:

«Την ερχόμενη Τετάρτη (11/9, 12.00), στο Ξενοδοχειο London της Γλυφάδας (Λεωφ. Ποσειδώνος), θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, της νέας αγωνιστικής περιόδου (2019-20). Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών προγραμματίζεται να αρχίσει στις 5 Οκτωβρίου και το αντίστοιχο των Γυναικών στις 28 Σεπτεμβρίου. Στην εκδήλωση των δύο Κληρώσεων, θα τιμηθούν από την ΚΟΕ και οι Κορυφαίοι των περυσινών πρωταθλημάτων, όπως προέκυψαν από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των διαπιστευμένων, στην ΚΟΕ, αθλητικών συντακτών. Μαζί τους και οι πρώτοι Σκόρερ των δύο πρωταθλημάτων.»

 Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια