Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λίβανος: «Εκπροσωπούμε μια ομάδα με τρομερή ιστορία»

Για την φετινή προσπάθεια που θα κάνει ο Πανιώνιος στην Basket League -που βρίσκεται προ των πυλών- μιλησε ο Γιάννης Λίβανος, τονίζο...

Για την φετινή προσπάθεια που θα κάνει ο Πανιώνιος στην Basket League -που βρίσκεται προ των πυλών- μιλησε ο Γιάννης Λίβανος, τονίζοντας πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για πρώτη φορά εδώ, ανάμεσά σας. Κάθε χρόνο υπάρχουν δυσκολίες για όλες τις ομάδες. Αντιπροσωπεύουμε μια ομάδα με τρομερή ιστορία, μία από τις ιστορικότερες ομάδες και είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε ό,τι βρεθεί στο δρόμο μας και να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχίες» εξήγησε στην αρχική τοποθέτηση του ο προπονητής του «Ιστορικού» στο πλαίσιο της παρουσίασης της Basket League 2019/20.

Για την έδρα των «κυανέρυθρων» που θα είναι και φέτος το κλειστό «Σοφία Μπεφόν» μετά την κατεδάφιση του ιστορικού γηπέδου της οδού Αρτάκης, ο προπονητής του Πανιωνίου Su Casa σχολίασε: «Είναι μεγάλο μειονέκτημα για την ομάδα μας γιατί το κλειστό της οδού Αρτάκης έδινε μεγάλη ώθηση. Η ομάδα έχει μάθει όμως να ζει με αυτό αν και οι περισσότεροι από εμάς είμαστε νέοι στην ομάδα. Παίζουμε σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο που προσφέρει τα πάντα. Σίγουρα δεν είναι έδρα όπως το γήπεδο της Αρτάκης αλλά είναι ό,τι καλύτερο».

Για το έμψυχο δυναμικό, ο Γιάννης Λίβανος σχολίασε: «Τηρουμένων των αναλογιών κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Οι παίκτες που έχω είναι έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια