Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας, θα τα καταφέρουμε »

Διαβασμένος πήγε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Γιώργο Χωριανόπουλο. Ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου, μιλώντας...

Διαβασμένος πήγε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Γιώργο Χωριανόπουλο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου, μιλώντας στο PAOK TV, τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα έβγαλε αντίδραση μέσα στο παιχνίδι και ήταν ανταγωνιστική στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, ανέφερε πως ο Ιστορικός έχει δύσκολο δρόμο μπροστά του, αλλά θα τα καταφέρει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Ήρθαμε διαβασμένοι με συγκεκριμένο πλάνο. Ήρθαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, δεν τα καταφέραμε. Βγάλαμε αντίδραση, ανταγωνιστικότητα, έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας, δεν μπορούμε να διαλέγουμε παιχνίδια, πάμε να κάνουμε μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα μετά την διακοπή. Προσαρμοστήκαμε στο πλάνο του ΠΑΟΚ, τον είχαμε μελετήσει καλά, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, αν ήμασταν λίγο καλύτεροι στην κόντρα ενδεχομένως φεύγαμε και με έναν βαθμό από την Τούμπα».

Για το κίνητρο του Πανιωνίου και το -6: «Το κίνητρο είναι αγωνιστικό. Στο γήπεδο τα ξεχνάς όλα. Όλοι βιοπορίζονται από αυτό είναι αξιόλογα παιδιά, είμαστε ιστορική ομάδα, έχουμε να διαβούμε μεγάλο δρόμο και θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια