Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ταξίδεψε... κομπλέ στη Ρόδο!

Με όλους τους παίκτες τουταξίδεψε  στη Ρόδο η αποστολή του Πανιωνίου όπου θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για τη φετινή Basket League κόντ...

Με όλους τους παίκτες τουταξίδεψε  στη Ρόδο η αποστολή του Πανιωνίου όπου θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για τη φετινή Basket League κόντρα στον γηπεδούχο Κολοσσό (28/9, 15:45, ΕΡΤ 2)

Όπως ανέφερε η ΚΑΕ Πανιώνιος «ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ… πέταξε “πάνοπλος” για το νησί των ιπποτών, καθώς στην δωδεκάδα συμπεριλήφθηκε και ο Anthoy Lee, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού στην μέση, ωστόσο τις τελευταίες δυο μέρες προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και τέθηκε στην διάθεση του τεχνικού τιμ.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Λίβανος υπολογίζει στο εξής ρόστερ ενόψει του πρώτου επίσημου τζάμπολ της φετινής (2019-20) σεζόν: Francois Lewis, Ricky McGill, Anthony Lee, Δημήτρης Βεργίνης, Νίκος Μαραγκίδης, Νίκος Καμαριανός, Σάββας Τζουγκαράκης, Justin Martin, Γιώργος Καμπερίδης, Muhammed Pasalic, Mark Dorris, Φώτης Λαμπρόπουλος.

Τέλος, σε ότι αφορά την προϊστορία, ο Πανιώνιος Su Casa μετρά 14 νίκες έναντι 13 του Κολοσσού σε σύνολο 27 αγώνων, στους οποίου οι δυο αυριανοί αντίπαλοι έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους, πάντα σε επίπεδο Basket League. από το 2005 – όταν αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά – και μετά. Με γηπεδούχο τον Κολοσσό η ομάδα μας έχει φύγει νικήτρια 4 φορές από την Ρόδο, ενώ έχει γνωρίσει την ήττα 10.»

Δεν υπάρχουν σχόλια