Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Η ικανότητα του Μαξίμοβιτς...»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, για την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο, στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σ...

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, για την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο, στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης.

Για το παιχνίδι: "Έχω την εντύπωση ότι πατάγαμε καλύτερα στο γήπεδο. Ουσιαστικά στην πρώτη τελική του Πανιωνίου δεχτήκαμε το γκολ. Εμείς πατήσαμε αντίπαλη περιοχή, όμως δεν ήρθε το γκολ. Είχαμε αρκετές κάρτες από το πρώτο ημίχρονο και ήρθε και η αποβολή. Κάναμε τελικές και μετά την κόκκινη που πήραμε και είχαμε φάσεις για να ισοφαρίσουμε. Είμαι υποχρεωμένος να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη τους προσπάθεια. 'Εχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλό δρόμο, όμως θέλουμε και τα αποτελέσματα. Κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Θεωρώ άδικη την ήττα μας και συνεχίζουμε...".

Για το γκολ του Πανιωνίου: "Αριθμητικά ήμασταν πολύ καλά. Είναι και η ικανότητα του αντιπάλου. Ο Μαξίμοβιτς έπαιξε γρήγορα με τον Καμαρά και ήταν μία πολύ ωραία ενέργεια του παίκτη του Πανιωνίου".

Για την φιλοξενεία του Πανιωνίου: "Η φιλοξενία του Πανιωνίου ήταν άριστη..."

Για την επιστροφή του στη Νέα Σμύρνη: "Μου είναι πολύ ευχάριστο που σας είδα όλους. Περάσαμε έναν πολύ ωραίο χρόνο εδώ. Μία σεζόν που ξεκίνησε καλά και τελειώσε καλά με τα προβλήματα που υπήρχαν. Εισπράττω τον σεβασμό εδώ και είναι ωραίο αυτό".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια