Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όρθιος» στις καθυστερήσεις με γκολάρα του Αραμπούλι!

Με γκολ του Αραμπούλι στις καθυστερήσεις ο Πανιώνιος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο εκτός έδρας ματς με την Λαμία, για την...

Με γκολ του Αραμπούλι στις καθυστερήσεις ο Πανιώνιος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο εκτός έδρας ματς με την Λαμία, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Σε ένα ματς που ήταν ισορροπημένο και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ιδάιτερα ο Πανιώνιος, η Λαμία στο 69' ευτύχησε να προηγηθεί μετά από πολύ κακή αντίδραση του Κότνικ στο μακρινό σουτ του Μπαχεράνο.

Ο Ιστορικός, όμως έδειξε ψυχικά αποθέματα και με γκολάρα του Αραμπούλι στις καθυστερήσεις έφερε το παιχνίδια στα ίδια και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την πόλη της Φθιώτιδας.

Πλέον στο -2 βρίσκεται ο Πανιώνιος, που την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Παναθηναϊκό.

Οι περίπου 300 φίλοι του Πανιωνίου έδωσαν βροντερό "παρών" στπ ΔΑΚ Λαμίας, ενισχύοντας σημαντικά τους παίκτες του Παπαβασιλείου σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά ο Πανιώνιος πίεσε ψηλά, μη αφήνοντας τους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Στο 12' η Λαμία απείλησε με τον Ρόμανιτς, το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Κότνικ.

Δύο λεπτά αργότερα (14'), στον Πανιώνιο ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Άντετζο στον Αραμπούλι. Ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι, με τους κυανέρυθρους να διαμαρτύρονται.

Η συνέχεια βρήκε την Λαμία να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει με ουσία την εστία του Κότνικ. Ευαγγέλου και Σταυρόπουλος έκαναν αρκετά καλή δουλειά.

Στο 34' ο Πανιώνιος προσπάθησε να γίνει απειλητικός, όμως η κεφαλιά του Τσιλούλη, μετά από σέντρα του Σαραμαντά, πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά μετά, ο Καμαρά έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Αραμπούλι με ωραίο άλμα έπιασε την δυνατή κεφαλιά, όμως ο Βελλίδης μπλόκαρε.

Στο 43' ο Τουράμ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κότνικ μπλόκαρε, ενώ στη συνέχεια της φάσεις ο Τσιλούλης δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή με τον Βελλίδη να του λέει "όχι".

Το πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε καθόλου ρυθμό. Το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στην μεσαία γραμμή, χωρίς να υπάρχουν σημαντικές ευκαίριες. Ο Αραμπούλι και ο Παπανικολάου -που είχε μπει στο ματς στην θέση του Καμαρά- είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Στο 69' σε μία ανύποπτη φάση ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Μπεχαράνο έκανε ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να πηγαίνει στο κέντρο της εστίας, όμως ο Κότνικ αντέδρασε εντελώς λάθος, υπολόγισε άσχημα την μπάλα και δέχτηκε το τέρμα. Ενα γκολ στο οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου!

Ο Ιστορικός με ένα γύρισμα του Μαξίμοβιτς λίγο έλειψε να έχει μία καλή στιγμή στο 74', όμως ένα λεπτό μετά (75') η Λαμία σκόραρε με ωραίο τέρμα του Σασί. Το γκολ ακυρώθηκε όμως πολύ σωστά, αφού ο Τσαγκαράκης είδε στο VAR ότι η φάση ξεκίνησε από καθαρό χέρι του Δημούτσου στην επίθεση του Πανιωνίου!

Στις καθυστερήσεις ο Αραμπούλι έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα. Μετά από σέντρα του Σαραμαντά, ο Γεωργιανός φορ έπιασε ένα μονοκόματο γυριστό σουτ με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τους παίκτες και τον κόσμο του Πανιωνίου να πανηγυρίζουν στο τέλος όλοι μαζί τον σημαντικό βαθμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΣ Λαμία: Βελλίδης, Άντετζο, Βύντρας, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σάλιακας, Δημούτσος, Ρόμανιτς (85' Σκόνδρας), Τούραμ (76' Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Μπεχαράνο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ. Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος (76' Οικονομίδης), Τσιλούλης , Άρσε (67' Μανιάτης), Καμαρά (46' Παπανικολάου), Αραμπούλι

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια