Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην παρουσίαση του ΕΣΑΚΕ ο Πανιώνιος

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, υπό τον Πρόεδρο έδωσε το παρών στην επίσημη παρουσίαση του πρωταθλήματος της Basket League 2019...

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, υπό τον Πρόεδρο έδωσε το παρών στην επίσημη παρουσίαση του πρωταθλήματος της Basket League 2019/2020. 

Ο μπασκετικός Πανιώνιος, που ετοιμάζεται για την πρεμιερα του ελληνικού πρωταθλήματος, παρουσιάστηκε επίσημα από τον ΕΣΑΚΕ το βράδυ της Πέμπτης (26/9), μαζί με τις υπόλοιπες 13 ομάδες της Basket League 2019/2020.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ήταν παρούσα στην εκδήλωση με αντιπροσωπεία, υπό τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, τον General Manager, Χρήστο Χριστοδούλου, τον προπονητή, Γιάννη Λίβανο, τον αρχηγό, Δημήτρη Βεργίνη και τον βοηθό προπονητή, Τάσο Στουγιαννούδη.

Στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι της σεζόν 2018/2019, μεταξύ αυτών και ο Davion Berry, που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην ομάδα μας, με το βραβείο να το παραλαμβάνει η αντιπροσωπεία της ΚΑΕ, ενώ Γιάννης Λίβανος και Δημήτρης Βεργίνης ανέβηκαν στο πάνελ για δηλώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια