Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξασφάλισε το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Basket League ο Ιστορικός

Ο Πανιώνιος παρουσίασε έναν πλήρη φάκελο και εξασφάλησε απευθείας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το πιστοποιητικό συμμετοχής...

Ο Πανιώνιος παρουσίασε έναν πλήρη φάκελο και εξασφάλησε απευθείας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το πιστοποιητικό συμμετοχής για την φετινή Basket League.

Η επίσημη τοποθέτηση των «κυανέρυθρων»:

«Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa θα αγωνιστεί κανονικά και στην φετινή Basket League, καθώς εξασφάλισε – και μάλιστα από τις πρώτες – το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής για τη σεζόν 2019/2020 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη (24/9).

Η “κυανέρυθρη” ΚΑΕ κατέθεσε ένα υπερπλήρη φάκελο, ο οποίος, φυσικά, εγκρίθηκε από την Επιτροπή, χωρίς την παραμικρή ένσταση, δίνοντας το δικαίωμα – με κάθε επισημότητα – στην πιο ΙΣΤΟΡΙΚΗ ομάδα της χώρας να συμμετάσχει για μια ακόμη χρονιά στην κορυφαία κατηγορία!

Πλέον η ομάδα μας προετοιμάζεται απερίσπαστη για την την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Basket League, που να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (28/9), με τον Πανιώνιο Su Casa να αγωνίζεται στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό (15:45, BL Show ΕΡΤ2)!

Ο Πανιώνιος Su Casa είναι ΕΔΩ και είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφορικά με την συνεδρίαση της 24ης Σεπτεμβρίου 2019:

“Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ:

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΚΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ”

Δεν υπάρχουν σχόλια