Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με προβλήματα στο φιλικό με την Alexandria Sport Club

Στην Χαλκίδα θα ταξιδέψει το Σάββατο (21/9) η αποστολή του μπασκετικού Πανιώνιου προκειμένου να δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσ...

Στην Χαλκίδα θα ταξιδέψει το Σάββατο (21/9) η αποστολή του μπασκετικού Πανιώνιου προκειμένου να δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αυτή την φορά με αντίπαλο την Alexandria Sport Club της Αιγύπτου.

Η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Κανήθου και θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. και όπως έγινε γνωστό η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν για ττους κυανέρυιρους καθώς τόσο ο Άντονι Λι, όσο κι ο Φράνσις Λιούις νοιώθουν ενοχλήσεις στη μέση και αποφασίστηκε να μην συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος μιας πιθανής υποτροπής.

Μάλιστα, ο Λιούις τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής(20/9), στην οποία δεν έλαβε μέρος και ο Lee, ακολουθώντας αποθεραπευτικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στην διάθεση του Γιάννη Λίβανου.

Ο προπονητής του Ιστορικού, μαζί με τους συνεργάτες του δίνουν “μάχη “με τον χρόνο, ώστε να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν πιο έτοιμη την ομάδα για την πρεμιέρα της φετινής Basket League, έχοντας, μόλις, την τελευταία εβδομάδα ουσιαστικά όλους τους παίκτες παρόντες στις προπονήσεις… Ωστόσο, προέκυψαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών των δυο ψηλών, βάζοντας ένα ακόμα “εμπόδιο” στην κυανέρυθρη προετοιμασία.

Αμφότεροι, πάντως, αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Δευτέρα (23/9), οπότε και ο Πανιώνιος θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της πρεμιέρας (28-29/9) του φετινού πρωταθλήματος, που θα θα τον βρει στην Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια