Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συσπείρωση, νίκη με ΑΕΛ και αισιοδοξία για τη συνέχεια...

Η φετινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη πριν καν ξεκινήσει για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο με το -6 και τον περιορισμό στις μεταγραφές, όμως μετά ...

Η φετινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη πριν καν ξεκινήσει για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο με το -6 και τον περιορισμό στις μεταγραφές, όμως μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές βλέπουμε τα πράγματα να έχουν γίνει ακόμα πιο δύσβατα.

Η εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Βόλο ήταν το χειρότερο ξεκίνημα για την ομάδα, με την δεύτερη ήττα στην Τούμπα να είναι μάλλον λογική, παρά το γεγονός πως ο Πανιώνιος ηττήθηκε τελικά στις λεπτομέρειες.

Οι εξελίξεις ήταν άμεσες, με την διοίκηση να αποφασίζει την αλλαγή προπονητή, με τον Άκη Μάντζιο να αποχωρεί και τον Νικκι Παπαβασιλείου να έρχεται.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δώσουν στην ομάδα το λεγόμενο "ηλεκτροσόκ", ώστε να αλλάξει η ψυχολογία, καθώς έρχεται το πολύ κομβικό παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη. Οι κυανέρυθροι στο εν λόγω ματς θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να αρχίσουν να "σβήνουν" το -6, μπαίνοντας στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο πρώην τεχνικός του Εργοτέλη γνωρίζει καλά να δουλεύει με νέα παιδιά και από αυτά διαθέτει πολλά ο Πανιώνιος, ενώ του αρέσει και το επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στις απαραίτητες νίκες.

Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος ο Κύπριος coach έχει τον χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του και να τους περάσει την δική του φιλοσοφία.

Πλέον, άπαντες με πιο καθαρό μυαλό πρέπει να συγκεντρωθούν στη δύσκολη συνέχεια. Το ματς με την ΑΕΛ θεωρείται ένας μικρός τελικός και όλοι πρέπει να το αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα.

Με την συσπείρωση ομάδας και κόσμου ο Πανιώνιος μπορεί να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην Λάρισα και να κοιτάξει πιο αισιόδοξα την πορεία του στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα.

Στις δύσκολες καταστάσεις ο Ιστορικός έχει αποδείξει διαχρονικά ότι ξέρει να αντιδρά σωστά, ο κόσμος του αποτελεί την ασπίδα του συλλόγου και αυτό πρέπει να γίνει και θα γίνει και φέτος...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια