Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαβασιλείου: «Οι παίκτες έδωσαν το 100%, εξαιρετικός τερματοφύλακας ο Κότνικ»

Όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου στην συνέντευξη Τύπου της Λαμίας. Ο προπονητής του Ιστορικού, Νικόδημος Παπαβασιλείου, στάθηκε στην α...

Όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου στην συνέντευξη Τύπου της Λαμίας.

Ο προπονητής του Ιστορικού, Νικόδημος Παπαβασιλείου, στάθηκε στην αντίδραση που έδειξε η ομάδα στο ισόπαλο ματς με τη Λαμία, εκφράζοντας ξανά την στήριξη της ομάδας στον Κότνικ για την άτυχη στιγμή του στο γκολ που δέχτηκε.

Επίσης, ο Κύπριος coach τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι, όμως στην παρούσα φάση με το άγχος που υπάρχει προέχει το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:

"Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ. Νομίζω πως ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο και γενικά δεν κινδυνεύσαμε στο παιχνίδι, απλά από ένα προσωπικό λάθος ήρθε το γκολ. Ο Κότνικ είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Μπορεί να έγινε αυτό, όμως αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν η αντίδρασή μας. Αν δεν παρατάμε τα παιχνίδια είμαι σίγουρος πως θα πάμε πολύ καλά.

Ήταν σημαντικός βαθμός στην προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε στις ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις. Κάναμε μια μεγάλη νίκη με την ΑΕΛ πήραμε ένα βαθμό σήμερα και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, που πρέπει να βελτιωθούμε, να έχουμε μεγαλύτερη ηρεμία ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, από την προσπάθεια τους, έδωσαν το 100% και ένιωθα στο ματς πως αν είχαμε 3-4 λεπτά μπορούσαμε να το κερδίσουμε.

Βγάλαμε αντίδραση, όμως θέλει πού δουλειά το δημιουργικό κομμάτι, προσπαθούμε κάθε μέρα να κερδίζουμε πράγματα από την προπόνηση και είμαι σίγουρος πως αυτά τα αποτελέσματα θα μας δώσουν την ψυχολογία να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Σε αυτή τη χρονική στιγμή και με το άγχος που έχουν τα παιδιά προέχει το αποτέλεσμα".

Επιμέλεια;: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια