Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καμπερίδης: «Δίνουμε το 100% σε κάθε προπόνηση» (photos)

Ο Γιώργος Καμπερίδης στο Panionianea Radio. O Έλληνας φόργουορντ του Ιστορικού ήταν ο καλεσμένος της Πανιώνιας Εκπομπής και βρέθηκε ...

Ο Γιώργος Καμπερίδης στο Panionianea Radio.

O Έλληνας φόργουορντ του Ιστορικού ήταν ο καλεσμένος της Πανιώνιας Εκπομπής και βρέθηκε ζωντανά στο στούντιο του Panionianea Radio.

Ο 20χρονος παίκτης μίλησε για τον μπασκετικό Πανιώνιο, την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία, την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά και για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Επίσης, αναφέρθηκε στις διαφορές του κλειστού της "Αρτάκης" με το "Σοφία Μπεφόν", ενώ τόνισε πως η ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι Πάνθηρες στη Νέα Σμύρνη είναι ότι καλύτερο έχει δει στην μπασκετική του καριέρα.

Διαβάστε τα κύρια αποσπάσματα από την συνέντευξη του Καμπερίδη στο Panionianea Radio:

Για τον στόχο του φετινού Πανιωνίου: "Στόχος της ομάδας είναι καταρχήν να καταφέρουμε να πετύχουμε την παραμονή μας. Η ομάδα χτίστηκε αργά, αλλά έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Θέλουμε πρώτα να σώσουμε την κατηγορία και από εκεί και πέρα να πετύχουμε ότι καλύτερο γίνεται".

Για την προετοιμασία: "Δουλεύουμε σκληρά στην προετοιμασία, δίνουμε σε κάθε προπόνηση το 100%, ώστε να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο ματς της πρεμιέρας. Οι Αμερικανοί είναι καλά παιδιά, είναι πολύ καλό αυτό και όλοι μας δουλεύουμε σκληρά. Θέλουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, ειδικά στην άμυνα να γίνουμε πιο σκληροί".

Για το ρόστερ της ομάδας: "Έχει ενισχυθεί η ομάδα, νομίζω πως είναι ισάξιο το ρόστερ με το περσινό. Διαθέτουμε και παίκτες με μεγάλη εμπειρία όπως ο Πάσαλιτς, ο Βεργίνης, ο Λαμπρόπουλος, ο Μάρτιν, ο Ντόρις, αλλά και πολύ καλούς νέους όπως ο ΜακΓκιλ, ο Λιούις, ο Καμαριανός κλπ.. Θέλουμε να δέσουμε και να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε".

Για την πρεμιέρα με τον Κολοσσό στη Ρόδο: "Θα προσπαθήσουμε την εβδομάδα που μας μένει να προετοιμαστούμε όσο πιο πολύ γίνεται για το ματς με τον Κολοσσό. Κοιτάμε πάντα τη νίκη εμείς. Θέλουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουμε με το δεξί".

Για την ατμόσφαιρα που είχε ζήσει στο Αρτάκης: "Η ατμόσφαιρα που είχα ζήσει στο Αρτάκης από τους Πάνθηρες είναι ότι πιο σπουδαίο έχω δει και ζήσει στην μπασκετική μου καριέρα. Ήταν φοβερή η εικόνα του κλειστού και σίγουρα μας λείπουν από τους αγώνες. Μακάρι να επιστρέψουν δίπλα στην ομάδα και να μας ενισχύσουν".

Για το κλειστό "Σοφία Μπεφόν": "Το κλειστό του Φαλήρου είναι σύγχρονο, έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις. Όμως το Αρτάκης ήταν κάτι το διαφορετικό και δεν μπορεί να συγκριθεί. Στο Αρτάκης ήταν ο κόσμος πιο κοντά στην ομάδα, ήταν πιο έδρα".

Για την παρουσία του στην ομάδα: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μία ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος. Θέλω να πετύχουμε με την ομάδα μου τους στόχους μας και να καταφέρω και εγώ να βοηθήσω όσο γίνεται".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια