Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υπολογίζεται ο Κότνικ, την τελευταία στιγμή για Ντομίνγκες

Θετικά είναι σε γενικές γραμμές τα... ιατρικά νέα από τον Ιστορικό. Τα panionianea.gr έχουν το ρεπορτάζ. Αρχικά, ο Μάτιτς Κότνικ έχε...

Θετικά είναι σε γενικές γραμμές τα... ιατρικά νέα από τον Ιστορικό. Τα panionianea.gr έχουν το ρεπορτάζ.

Αρχικά, ο Μάτιτς Κότνικ έχει ξεπεράσει το πρόβμηα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και πλέον υπολογίζεται κανονικά από τον Άκη Μάντζιο ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Βόλο στη Νέα Σμύρνη.

Από εκεί και πέρα, ο Γκουστάβο Ντομίνγκες ακολουθεί συντηρητική αγωγή και στον Πανιώνιο θα περιμένουν έως την τελευταία στιγμή για να δούν αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς της 1ης αγωνιστικής. 

Όσον αφορά τον Μπατσάνα Αραμπούλι, ο Γεωργιανός ιατρικά πλέον είναι έτοιμος, έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρούσε, όμως είναι γεγονός πως έχει μείνει πίσω από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις και δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο φιλικό παιχνίδι. Πάντως είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας κόντρα στον Βόλο και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς ίσως πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Τέλος, ο Γιάννης Παπανικολάου έχει υποστεί θλάση και η επιστροφή του στην δράση αναμένεται μετά το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια