Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάτησαν... Ελλάδα Λιούις και ΜακΓκίλ (photos)

Οι πρώτες κυανέρυθρες αφίξεις! Στην Αθήνα βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης (27/8) δύο εκ των νέων ξένων του Πανιωνίου, καθώς ο Φράνσι...

Οι πρώτες κυανέρυθρες αφίξεις!

Στην Αθήνα βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης (27/8) δύο εκ των νέων ξένων του Πανιωνίου, καθώς ο Φράνσις Λιούις και ο Ρίκι ΜακΓκίλ προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο ”Ελευθέριος Βενιζέλος”, για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας για την επερχόμενη σεζόν, αφού υποβληθούν πρώτα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Οι δύο Αμερικανοί παίκτες, τους οποίους υποδέχθηκε ο General Manager, Χρήστος Χριστοδούλου, άνοιξαν τον χορό των αφίξεων για την ομάδα του Γιάννη Λίβανου, η οποία θα υποδεχθεί την Τετάρτη (28/8) και τον Άντονι Λι.

Ο Λιούις δήλωσε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα: «Nιώθω πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με τον Πανιώνιο και είμαι ενθουσιασμένος! Από την αρχή όταν προέκυψε το ενδιαφέρον του Πανιωνίου ενθουσιάστηκα με την προοπτική να έρθω στην Ελλάδα. Ξέρω ότι οι Έλληνες παίρνουν πολύ σοβαρά το μπάσκετ και θέλω να γίνω μέρος αυτής της κουλτούρας και να βοηθήσω την ομάδα.

Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να νικήσει. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Έχουμε πολλά να αποδείξουμε, γιατί υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, αλλά νομίζω ότι με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ ξεχωριστό».

Από την πλευρά του, ο ΜακΓκίλ τόνισε λίγο μετά την άφιξή του: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα με τη φανέλα του Πανιωνίου. Θα δώσω τα πάντα ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει νίκες και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να δώσω ενέργεια στην ομάδα και υπό τις οδηγίες του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ».



Δεν υπάρχουν σχόλια