Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οπαδικός πολιτισμός από τους Πάνθηρες! (photo)

Ανακοίνωση - παράδειγμα προς μίμηση εξέδωσαν οι Πάνθηρες, με αφορμή την άσχημη είδηση του χαμού ενός οργανωμένου οπαδού του Άρη. Αναλ...

Ανακοίνωση - παράδειγμα προς μίμηση εξέδωσαν οι Πάνθηρες, με αφορμή την άσχημη είδηση του χαμού ενός οργανωμένου οπαδού του Άρη.

Αναλυτικά: 

"Στην χώρα που ζούμε ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε σαν κοινωνία είναι πως δεν σεβόμαστε.

Δεν παραδεχόμαστε το καλό αν δεν είναι της δική μας φατρίας, δεν αποδίδουμε τα εύσημα στον αντίπαλο που κάνει κάτι σωστά, γιατί είναι ο “εχθρός”.

Έχουμε γράψει πολλές φορές για την θέλησή μας να ζούμε σε καλύτερη κοινωνία, η οπαδική σκηνή της οποίας είναι ένα μεγάλο μέρος. Για να γίνει όμως αυτό (μια καλύτερη κοινωνία) χρειάζεται προσπάθεια και ουσία από όλους.

Εκτός από τα ‘90 που φωνάζουμε ο καθένας για την ομάδα του, με τους σωστούς της αντίπαλης κερκίδας δεν υπάρχουν περισσότερα να χωρίσουμε από αυτά που μας ενώνουν.

Η απώλεια είναι ένα από αυτά. Έχουμε χάσει αδέρφια, όπως όλοι. Την στιγμή που οι σημαίες χαμηλώνουν, βγάζουμε τα καπέλα και σκύβουμε μπροστά με σεβασμό, ΌΛΟΙ το ίδιο νιώθουμε.

Καλό ταξίδι Κουκ, με την ευχή να πάρουμε όλοι το παράδειγμά σου για τον οπαδικό σου τρόπο σκέψης που μπορεί στο μέλλον να περιορίσει τις αγκυλώσεις που αποτελούν την παθογένεια των οπαδικών σήμερα.

Συλλυπητήρια σε όλο τον SUPER3 & τον λαό του ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια