Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπρός Ιστορικέ!

Ξεκινάει μία πολύ δύσκολη και απαιτητική σεζόν για τον Ιστορικό, όπου σήμερα, Κυριακή (25/8, live panionianea.gr ), υποδέχεται τον Βόλο,...

Ξεκινάει μία πολύ δύσκολη και απαιτητική σεζόν για τον Ιστορικό, όπου σήμερα, Κυριακή (25/8, live panionianea.gr), υποδέχεται τον Βόλο, για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 1.

Οι κυανέρυθροι στο φετινό πρωτάθλημα ξεκινούν με το γνωστό πλέον -6, λόγω της μη αδειοδότησης, κάτι που κάνει πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με τις περασμένες χρονιές.

Με αυτές τις συνθήκες, όπως είναι λογικό, στόχος της ομάδας είναι να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και σίγουρα θα δώσει μεγάλο αγώνα για να το καταφέρει.

Η σεζόν, λοιπόν, ξεκινάει από το... σπίτι του. Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου στις 19:15, θα έχουμε σέντρα στο παιχνίδι με τον νεοφώτιστο Βόλο, που αποτελεί ένα ερωτηματικό για το πως θα παρουσιαστεί φέτος.

Σημασία, όμως, έχει να εμφανιστεί έτοιμος και παθιασμένος ο Πανιώνιος, να κυνηγήσει τη νίκη, να παίξει σωστά και έξυπνα και φυσικά να πάρει τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς.

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι εξής 10 θεωρούνται σχεδόν βέβαιοι για να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα: Κότνικ, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Άρσε, Καμαρά, Τσιλούλης. Έτσι, ουσιαστικά παίζεται μία θέση για την επίθεση, με τους Δούμτσιο και Εμμανουηλίδη να την διεκδικούν, με τον Αραμπούλι να θεωρείται το "αουτσάιντερ" καθώς είχε χάσει αρκετές προπονήσεις. Βέβαια, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Μιλόγεβιτς και να δούμε την ομάδα με πιο ενισχυμένη μεσαία γραμμή. Όπως και να έχει περίπου μία ώρα πριν την σέντρα θα μάθουμε τις τελικές επιλογές του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η κυανέρυθρη αποστολή: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Μίκο, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Μανιάτης, Κόρμπος, Άρσε, Καμαρά, Αραμπούλι, Τσιλούλης, Δούμτσιος, Εμμανουηλίδης.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, από τις 10:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρηση ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθτευτεί από το εκδοτήριο του Αγ. Ανδρέα και από τις 15:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια