Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θετικό το δείγμα, στήριξη στην ομάδα!

Το Σάββατο που μας πέρασε ο Πανιώνιος αγωνίστηκε σ’ ένα δυνατό και δύσκολο φιλικό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και έδειξε ιδιαίτερα καλά...

Το Σάββατο που μας πέρασε ο Πανιώνιος αγωνίστηκε σ’ ένα δυνατό και δύσκολο φιλικό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και έδειξε ιδιαίτερα καλά δείγματα γραφής παρά την ήττα με 1-0.

Αυτό το φιλικό ήταν μόλις το δεύτερο για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου και το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία. Μεγάλος στόχος του Πανιωνίου είναι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είναι πανέτοιμος, ώστε να κάνει μία καλή εκκίνηση και να σβήσει από πάνω του το –6. Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, καθώς βλέπει πόσο πολύ έχουν δουλέψει όλο το διάστημα της προετοιμασίας. Μόνη παραφωνία η αδράνεια στο γκολ που δέχθηκε ο Πανιώνιος στο 83’. Αλλά καλύτερα να γίνουν τώρα τα λάθη στα φιλικά να διορθωθούν τώρα που υπάρχει χρόνος, ώστε στις 25 Αυγούστου που αρχίζει το πρωτάθλημα η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη.

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο ήταν η αρκετά καλή αμυντική λειτουργία που έδειξε η ομάδα. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Λουίς Γκουστάβο Ντομίνγκες έχει βελτιωθεί προς το καλύτερο, δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο έως τώρα στην προετοιμασία. Καλά στοιχεία έδειξε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Στέφανος Ευαγγέλου, με σταθερή απόδοση στο ματς της Τρίπολης. Επίσης στο εν λόγω ματς ξεχώρισε και ο Μεξικάνος χαφ Πέδρο Άρστε, ο οποίος βοήθησε την ομάδα επιθετικά και δημιούργησε πολλούς μπελάδες στον Αστέρα Τρίπολης.

Πολλούς μπελάδες δημιούργησε και ο 26χρονος (σε δύο εβδομάδες έχει γενέθλια 19/8) Ουμάρ Καμαρά. Ο Γάλλος επιθετικός μέσος του ιστορικού ήταν άτυχος στην φάση του 12ου λεπτού όταν με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Αστέρα. Ο Καμαρά είναι ένας παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά ταχύτατος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Απλά πρέπει να δουλέψει και να βελτιωθεί στη τελική προσπάθεια, ώστε να βοηθήσει περισσότερο φέτος τον Πανιώνιο.

Αυτό που καταλαβαίνουμε από το παιχνίδι της Τριπόλεως είναι ότι ο Ιστορικός έχει δουλέψει και βελτιωθεί στην άμυνα (κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο) και πλέον χρειάζεται να έρθει η βλτίωση και στην τελική προσπάθεια, ώστε η ομάδα να βρει το "εύκολο γκολ".

Μπορεί ο Πανιώνιος να έχει περιορισμό στις μεταγραφές να ξεκινάει με –6, αλλά αυτό το γεγονός δεν μπορεί να απογοητεύσει, δεν μπορεί να μας κάνει να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο Πανιώνιο, ένα δυνατό (αγωνιστικά) Πανιώνιο.

Επίσης πρέπει και ο κόσμος να βοηθήσει και να δώσει ώθηση στο νεανικό σύνολο του Άκη Μάντζιου. Έτσι πρέπει την 1η αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη απέναντι στο Βόλο να δώσουμε όλοι το παρών στον "Ναό", να γεμίσουμε το γήπεδο και να δείξουμε στους αντιπάλους μας την δύναμη της έδρας μας.

Να γίνουμε ο 12ος και σημαντικότερος παίκτης του Άκη Μάντζιου. Αν η ομάδα πάρει στήριξη και ώθηση από την έδρα της και τον κόσμο της, αν η Νέα Σμύρνη γίνει ένα απόρθητο φρούριο τότε ο Πανιώνιος μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα (και) στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια