Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τελευταίο φιλικό με Λεβαδειακό

Το απόγευμα της Κυριακής (18/8) στις 19:00 ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί στη Νέα Σμύρνη τον Λεβαδειακό στο τελευταίο φιλικό που θα δώσουν οι π...

Το απόγευμα της Κυριακής (18/8) στις 19:00 ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί στη Νέα Σμύρνη τον Λεβαδειακό στο τελευταίο φιλικό που θα δώσουν οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο αντίπαλος του Ιστορικού την φετινή σεζόν θ’ αγωνιστεί στη Super League 2, ωστόσο θα είναι μία δυνατή φιλική συνάντηση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο τεχνικός του Πανιωνίου Άκης Μάντζιος θα βγάλει τα χρήσιμα συμπεράσματα του ενόψει της κρίσιμης εντός έδρας πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στο Βόλο (25/8 19:15).

Ο Ιστορικός πρέπει να ξεκινήσει με νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 1, ώστε να σβήσει το συντομότερο δυνατό το –6 που του έχει επιβληθεί σαν τιμωρία λόγο της μη αδειοδότησης του.

Να τονίσουμε ότι ο Πανιώνιο από τότε που ξεκίνησε την προετοιμασία του έχει δώσει 5 φιλικά παιχνίδια μετρώντας 2 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Έχει πετύχει 6 τέρματα και έχει δεχτεί 3.

Αναλυτικά τα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει ο Πανιώνιος

  • Παρασκευή 19 Ιουλίου: Πανιώνιος-ΑΕΛ 1-1
  • Σάββατο 3 Αυγούστου: Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 1-0
  • Τετάρτη 7 Αυγούστου: Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-0
  • Κυριακή 11 Αυγούστου: Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 1-0
  • Τετάρτη 14 Αυγούστου: Καλλιθέα-Πανιώνιος 0-4
Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους

Όπως ανακοίνωσε η κυανέρυθρη ΠΑΕ στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στο Λεβαδειακό θα υπάρχει δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους της ομάδας. Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου, όμως αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου, καθώς πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Έχει βελτιωθεί αμυντικά

Στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια άπαντες έχουμε καταλάβει από τον Πανιώνιο ότι έχει βελτιώσει αισθητά την αμυντική του λειτουργία, δεν μοιάζει σε τίποτα με την περσινή σεζόν όπου είχε μία από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου αν βελτιώσουν λίγο την τελική τους προσπάθεια τότε θα καταφέρουν πολλά περισσότερα ενόψει μίας δύσκολης και απαιτητικής σεζόν που θα ξεκινήσει σε μία εβδομάδα.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει δουλέψει πολύ έχει βελτιωθεί και θα συνεχίσει να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο όσο περνάει ο καιρός.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια