Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλύτερα ο Ντομίνγκες

Το βασικό... ερωτηματικό ενόψει του εντός έδρας αγώνας της Κυριακής (25/8) κόντρα στον Βόλο αποτελεί το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Γκ...

Το βασικό... ερωτηματικό ενόψει του εντός έδρας αγώνας της Κυριακής (25/8) κόντρα στον Βόλο αποτελεί το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Γκουστάβο Ντομίνγκες ή όχι.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος αμυντικός δείχνει να είναι καλύτερα μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα, στην προπόνηση της Πέμπτης πήρε μέρος σε κομμάτια του προγράμματος, όμως ακόμα δεν βρίσκεται στο 100%.

Έτσι, ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει να δει και στις δύο τελευταίες προπονήσεις την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του, ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα τον έχει στην βασική ενδεκάδα της ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, ο Αραμπούλι συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς και όπως φαίνεται θα βρίσκεται κανονικότατα στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς, ενώ όπως ήδη έχουμε αναφέρει ο Κότνικ θα δώσει κανονικά το "παρών" κόντρα στους νεοφώτιστους, όπως και ο Μαξίμοβτς που από την Τρίτη (21/8) έχει επιστρέψει στις προπονήσεις του Ιστορικού.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια