Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έχει ξεκινήσει η δουλειά στην Ακαδημία Μπάσκετ

Από την Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου: Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στην ακαδημία μπάσκετ το...

Από την Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου:

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στην ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και σε όλα τα τμήματα της, άρχισε με την προετοιμασία των ομάδων Εφήβων και Παίδων, από τις 20 Αυγούστου και ενώ συνεχίζουν τις διπλές προπονήσεις τους στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας».

Στην αφετηρία της προετοιμασίας τους, θέση θα πάρουν τρία ακόμα τμήματα, την Τετάρτη (28/8). Συγκεκριμένα, θα έχουν την πρώτη συγκέντρωση τους, την γνωριμία με τους προπονητές τους και θα αρχίσουν προπονήσεις, οι γεννηθέντες 2005, 2006 και 2007.

Στην ομάδα Παμπαίδων (2005), την προπονητική ευθύνη, θα έχουν οι Νίκος Τσαγκόπουλος και Θανάσης Κωνσταντώνης.

Την ομάδα Παμπαίδων Β’ (2006), θα προπονούν οι Βασίλης Μπανακάκης και Νίκος Τσαγκόπουλος.

Στα τμήματα των ομάδων μίνι (2007) προπονητές θα είναι οι Νεκτάριος Ρούπακας, Γιώργος Παναγόπουλος, Θανάσης Κωνσταντώνης.

Στις 2 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν οι πρώτες συγκεντρώσεις των ομάδων υποδομής με τους γεννηθέντες το 2008 και όλων των τμημάτων με τους γεννηθέντες μέχρι και το 2012, ολοκληρώνοντας την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια