Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη στη Νέα Σμύρνη

Φιλική νίκη για τον Ιστορικό, που επικράτησε την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Σκόρερ ο Πέδρο Άρσε. Μπροστά στο κο...

Φιλική νίκη για τον Ιστορικό, που επικράτησε την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Σκόρερ ο Πέδρο Άρσε.

Μπροστά στο κοινό του για πρώτη φορά αγωνίστηκε ο Πανιώνιος για την φετινή σεζόν, όπου στην έδρα του υποδέχτηκε τους Αρκάδες σε φιλικό ματς.

Η ομάδα του Μάντζιου είχε αρκετά καλή αγωνιστική εικόνα, δημιούργησε φάσεις για γκολ, ενώ σκόραρε στο 61ο λεπτό ο Πέδρο Αρσε, δίνοντας την φιλική νίκη στους κυανέρυθρους.

Ο πιο δραστήριος επιθετικά παίκτης του Ιστορικού ήταν ο Τσιλουλης, ο οποίος δημιούργησε και έχασε αρκετές σημαντικές φάσεις για να χτιστεί σκόρερ. Μάλιστα στο 25' βρήκε δίχτυα με ωραίο σουτ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 72' λίγο έλειψε να σκοράρει και ο Σαραμαντας, όμως η σέντρα σουτ που έκανε σταμάτησε στο δοκάρι.

Καλύτεροι σε γενικές γραμμές οι παίκτες του Μάντζιου, οι οποίοι δέχτηκαν και το θερμό χειροκρότημα από τους φιλάθλους τους.

Η αρχική ενδεκάδα του Ιστορικού: Μαλέρμπ, Κουρντι, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου (79' Σταύροπουλος), Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μανιάτης (67' Μιλόγεβιτς), Άρσε, Τσιλούλης, Καμαρά, Δούμτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια