Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραμπούλι: «Να βγάλουμε το μαχητικό μας πνεύμα και στα παιχνίδια»

Στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας στο ματς με τον Βόλο και στο μειονέκτημα του -6 στάθηκε ο σκόρερ της 1ης αγωνιστικής για τον Πανιώνιο ...

Στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας στο ματς με τον Βόλο και στο μειονέκτημα του -6 στάθηκε ο σκόρερ της 1ης αγωνιστικής για τον Πανιώνιο Μπατσανά Αραμπουλί.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς: "Χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο με το VAR ο Βόλος σκόραρε και δεύτερο τέρμα. Σημειώσαμε ένα τέρμα, προσπαθήσαμε αλλα δεν τα καταφέραμε. Το γεγονός είναι πως παραμένουμε στο -6, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει όμως να επανέλθει η ομάδα και να αρχίσει να αρχίσει μετράει βαθμούς. Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση".

Για το -6: "Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι τα πόδια μας είναι πιο βαριά λόγω του -6. Πρέπει να το βγάλουμε αυτό απο το μυαλό μας. Βλέπω στην ομάδα ότι υπάρχει ένα μαχητικό πνεύμα στην προπόνηση και πρέπει αυτό ακριβώς να παρουσιάσουμε και στα παιχνίδια".

Για τις φιλοδοξίες του: "Σίγουρα έχω τις φιλοδοξίες μου, αλλά αυτό που με νοιάζει είναι η επιτυχία της ομάδας. Αυτό έχω στο μυαλό μου να πετύχουμε με την ομάδα μου. Είμαι 100% συγκεντρωμένος στις φιλοδοξίες του Πανιωνίου".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια