Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θετική εικόνα παρά την ήττα...

Την φιλική ήττα με 1-0 γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο Πανιώνιος στη Τρίπολη από το τοπικό Αστέρα, ωστόσο αν μία ομάδα δικαιούταν τη νίκη α...

Την φιλική ήττα με 1-0 γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο Πανιώνιος στη Τρίπολη από το τοπικό Αστέρα, ωστόσο αν μία ομάδα δικαιούταν τη νίκη αυτή ήταν ο Πανιώνιος.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου ήταν πολύ καλύτεροι και έδειξαν πόσο πολύ έχουν δουλέψει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ο Ιστορικός είχε πολλές φάσεις ένα δοκάρι ένα χαμένο γκολ σε κενή εστία και έχασε... τσάμπα στο τελευταίο δεκάλεπτο μετά από απροσεξία της άμυνας.

Αποδοκιμασίες στο πάγκο του Πανιωνίου

Το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανιώνιο ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμασαν έντονα τον πάγκο της ομάδας και τον παίκτη των «κυανέρυθρων» Γιάννη Μανιάτη. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση ηρέμησε και η αναμέτρηση ξεκίνησε κανονικά.

Φουριόζος και άτυχος ο Ιστορικός!

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 12’ ο Πανιώνιος κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Άρτσε ο Καμαρά πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μιχαήλ και στη συνέχεια η άμυνα των Αρκάδων απομάκρυνε το κίνδυνο. Στο 14’ ο Καμαρά εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Αστέρα, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Μιχαήλ. Στο 25’ ο αγώνας διακόπηκε, ώστε οι παίκτες των δύο ομάδων να δροσιστούν, αφού είχαμε καύσωνα σε όλη τη χώρα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Πανιώνιος έχασε ακόμα μία ευκαιρία να πάρει προβάδισμα, καθώς ο Μιχαήλ απομάκρυνε σε κόρνερ σουτ του Άρτσε.

Ευκαιρία με το Ντομίνκες για προβάδισμα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ωστόσο τη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί κάποιος την είχε ο Πανιώνιος. Στο 54’ ο Τσιλούλης σούταρε η άμυνα του Αστέρα απομάκρυνε και ο Ντομίνκεζ σε κενή εστία αστόχησε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα μας.

Αδράνεια και ήττα στο φινάλε

Δυστυχώς ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε ο Πανιώνιος έχασε ευκαιρίες ο Αστέρας πήρε τη νίκη. Στο 83’ ο Καλτσάς μετά από βολέ του Παπαδόπουλου εκμεταλλεύτηκε λάθος της «κυανέρυθρης» οπισθοφυλακής επιχείρησε το σουτ ο Μάλερμπ απομάκρυνε στο δοκάρι και ο επερχόμενος Κυριακόπουλος από πλάγια θέση έδωσε τη νίκη στον Αστέρα με 1-0.

Επόμενο φιλικό στο Αγρίνιο

Ο Πανιώνιος δεν θα σταματήσει τα φιλικά του, καθώς ακολουθεί αυτό της Τετάρτης 7 Αυγούστου απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Το ματς με τους Αιτωλοακαρνάνες θα είναι πολύ δυνατό και άπαντες στον ιστορικό θέλουν να δείξουν το καλό πρόσωπο που έδειξαν σήμερα στη Τρίπολη.

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρια Χιμένεθ): Μιχαήλ, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Αντζουλάς, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ, Καπίγια, Δουβίκας

Στον πάγκο οι: Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Μπέλοκ, Καλτσάς, Ματρικάρντι, Παναγιώτου, Άνχελ, Τερεζίου, Τζίμας, Κρέσπι.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Ντομίνκες, Κούρντι, Σαραμαντάς, Τσιλούλης, Ευαγγέλου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άρτσε, Παπανικολάου, Καμαρά.

Στον πάγκο οι: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Μπαξεβάνος, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Μακσίμοβιτς, Λυμπεράκης, Γρίβας, Μίκο

Κίτρινες Κάρτες: 39’ Κόρμπος
Δοκάρια: 12’ Καμαρά, 83’ Καλτσάς
Τέρματα: 83’ Κυριακόπουλος

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

1 σχόλιο

  1. Πολύ καλός ο Κ.θεοχαρης Μαρινελης σού εύχομαι τα καλύτερα .Έχω να διαβάσω τέτοιο κείμενο κάτι χρονιά μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή