Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με το... δεξί η Κ19 του Ιστορικού, χατ-τρικ ο Γρίβας!

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρέωσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Super League K19 ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 3-1 του Βόλου. Οι...

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρέωσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Super League K19 ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 3-1 του Βόλου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με το γκολ του Κυζιρίδη.

Από εκεί και πέρα όμως η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλή ήταν αυτή που κυριάρχησε και έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι. Το 1-1 έγινε στο 26′ με το γκολ του Γρίβα, μετά από κομπίνα που έγινε σε εκτέλεση κόρνερ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος πήρε το προβάδισμα. Στο 46′ ο Γρίβας μετά από ατομική ενέργεια πλάσαρε για το 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 67′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μούντριχας.

Ο Πανιώνιος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες με Γρίβα και Πατσούλι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Πασαλιμιανιώτης, Τριάντης (74′ Μπάκος), Ζάχι, Τσουρούλας, Σεμερτζάκης, Κουτσάκης, Γρίβας, Ρέτσος (65′ Πρέγκου), Μούντριχας, Στατίρης (74′ Πίκουλας), Νίνο (55′ Μπατσούλι).

ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηρόφωτος): Γκραβαρίτης, Μπόλης, Στεργιόπουλος, Λογαράς, Ρακής, Κανελλάκης, Κατσαγεωργίου, Ακριβόπουλος, Μόλα, Μπάλας, Κυζιρίδης, ενώ μπήκαν και οι Σιόβας, Λίτσος, Θεοδωρίδης, Πουρσανίδης, Μυλωνάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια