Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι... απαραίτητοι της κυανέρυθρης προετοιμασίας (photos)

Ο Πανιώνιος, μέσω της επίσημης σελίδα του, μας παρουσιάζει την... δεύτερη ομάδα που η παρουσία της είναι απαραίτητη για να βγει με τον κα...

Ο Πανιώνιος, μέσω της επίσημης σελίδα του, μας παρουσιάζει την... δεύτερη ομάδα που η παρουσία της είναι απαραίτητη για να βγει με τον καλύτερο τρόπο η προετοιμασία.

Αναλυτικά:

Συνηθίζουμε να λέμε, όταν αναφερόμαστε σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, για την δουλειά που κάνουν προπονητές, γυμναστές και ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία, προκειμένου να μπουν οι βάσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο. Υπάρχει όμως και μια δεύτερη ομάδα, υποστηρικτική, η παρουσία της οποίας είναι υπεραπαραίτητη, προκειμένου να μπορεί να έλθει εις πέρας η δύσκολη αυτή περίοδος. Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που αποτελούν αυτή την… ομάδα πίσω από την ομάδα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΛΙΤΖΗΣ

Ο γενικός αρχηγός του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ήταν ο αρχηγός αποστολής σε μια ακόμα προετοιμασία, υπεύθυνος για τα οργανωτικά θέματα και γενικότερα για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των τμημάτων.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Tο ιατρικό επιτελείο στο Καρπενήσι αποτελούνταν από τους Θάνο Μανίκα, Δημήτρη Καταβάτη, Δημήτρη Σερενίδη. Υπεύθυνοι για κάθε πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως για την προετοιμασία τους πριν από τις προπονήσεις και την
αποθεραπεία τους μετά από αυτές. Στον τομέα ευθύνης τους και η αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών και η επανένταξή τους στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Με σπουδές πάνω στο αντικείμενό τους, αποτέλεσαν τον πολύτιμο σύμμαχο των παικτών, προκειμένου να βγει η προετοιμασία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ

Χάρης Ζιώγκας και Αλέκος Κόντι, αποτελούν δίδυμο τις δύο (και πλέον) τελευταίες δεκαετίες. Με την εμπειρία τους πλέον να είναι τεράστια, είναι υπεύθυνοι για τον ιματισμό και τον εξοπλισμό της ομάδας. Την ομάδα στο Καρπενήσι πλαισίωσε και ο Μάνος Κυριακάκης. Η τριάδα που αποτέλεσε και φέτος “συμπαίκτη” των ποδοσφαιριστών, φρόντισε προκειμένου να μείνουν άπαντες ικανοποιημένοι και
προσηλωμένοι στο σκοπό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια