Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στη Νέα Σμύρνη το Καμπ της Εθνικής Εφήβων

Την Τετάρτη (17 Ιουλίου) το βράδυ στις 20:30 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης θα συναντηθούν οι παίκτες της Εθνικής Εφήβων, όπ...

Την Τετάρτη (17 Ιουλίου) το βράδυ στις 20:30 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης θα συναντηθούν οι παίκτες της Εθνικής Εφήβων, όπου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η «γαλανόλευκη» θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Γεωργίας στη Τιφλίδα και θ’ αγωνιστεί από τις 11 έως τις 18 Αυγούστου.

Μπουζάλας, Ζουρίδης από Πανιώνιο

Το παρών στο γήπεδο του Πανιωνίου την Τετάρτη το βράδυ θα δώσουν 25 παίκτες της Εθνικής, ανάμεσα τους και δύο παίκτες του Ιστορικού. Αυτή είναι οι Μπουζάλας και Ζουρίδης. Αναλυτικά οι παίκτες που θα δώσουν το παρών: Κεχαλάρης, Στάθης, Σγουρίδης, Κουγιούνης, Μπόντιος (ΠΑΟΚ), Ανδρεάδης, Βλάσσης, Τσαταλιός, Παπάκος, Παπανικολάου (ΝΟ Βουλιαγμένης), Γκίλλας, Μόκκας, Καρακούρος Μ. (ΝΟ Χίου), Χαλυβόπουλος Αρ., Μπελέσης, Νιαρχάκος, Σύρμας (Ολυμπιακός), Κατσαγούνος, Αθυμαρίτης (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου), Ηλιόπουλος, Γαλάνης (ΑΝΟ Γλυφάδας), Μπουζάλας, Ζουρίδης (Πανιώνιος), Κουτρουλάκης, Μανιουδάκης (ΝΟ Χανίων)

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια