Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανησυχία στον κόσμο του Ιστορικού για τον μπασκετικό Πανιώνιο...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας Ο Ιούλιος ολοκληρώνεται σε μερικές μέρες και δεν έχει αναληφθεί ουδεμία πρωτοβουλία από τον μεγαλομέτοχο της ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας

Ο Ιούλιος ολοκληρώνεται σε μερικές μέρες και δεν έχει αναληφθεί ουδεμία πρωτοβουλία από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και τη διοίκησή της για τη συγκρότηση ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020. Δεν έχει προσληφθεί καν προπονητής που με το επιτελείο του και σε συνεργασία με τη διοίκηση θα δημιουργήσουν το ρόστερ της ομάδας. Επίσης δεν είναι γνωστό πόσοι και ποιοι καλαθοσφαιριστές από την περυσινή περίοδο θα παραμείνουν στο σύλλογο.

Οι φίλοι του Ιστορικού ανησυχούν βαθύτατα ιδίως όταν έρχεται στη μνήμη τους ο τρόπος δημιουργίας της ομάδας τις δύο τελευταίες χρονιές, κατά τις οποίες ο Πανιώνιος μόλις που γλίτωσε τον υποβιβασμό και μάλιστα την περίοδο 2017 – 2018 από καθαρή τύχη! Η πορεία αυτή βέβαια μόνο τυχαία δεν ήταν από τη στιγμή που η ομάδα συγκροτήθηκε κυριολεκτικά στο και 5’ με καλαθοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας για τα δεδομένα του Πανιωνίου και με προπονητές που άλλαζαν σαν τα πουκάμισα! Τούτων δοθέντων ο Πανιώνιος παρουσίασε ένα μετριότατο σύνολο, που είχε κάνει ελλιπέστατη προετοιμασία, το οποίο στην πλειονότητα των περιπτώσεων κατακρεούργησε το μπάσκετ, υπέστη βαριές ήττες, ήττες με τεράστιες διαφορές, κοντολογίς διασύρθηκε σε αρκετές περιπτώσεις και είναι επίτευγμα τελικά που κατάφερε να σωθεί και τις 2 φορές! Όμως αγαπητοί φίλοι στον Πανιώνιο δεν αρμόζει τέτοια πορεία. Ο Πανιώνιος δεν είναι διάτων αστέρας στο μπάσκετ. Είναι σύλλογος με Ιστορία στο άθλημα, με διακρίσεις άλλα και με προσπάθεια καλλιέργειάς του εκ βάθρων, που ίσως είναι και το σπουδαιότερο αν θέλουμε να δημιουργηθούν ισχυρές βάσεις, ώστε να μη σημειωθεί πλήρης κατάρρευση στις δύσκολες περιόδους.

Προκύπτουν επομένως κατά την άποψή μου εύλογα ερωτήματα όπως: γνωρίζουν οι σημερινοί ιθύνοντες ποια ομάδα έχουν αναλάβει; Θα προσπαθήσουν ν’ ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το μέγεθος αυτής της ομάδας; Γιατί σημειώνεται αυτή η καθυστέρηση ακόμη και στην επιλογή προπονητή, όταν όλες οι άλλες ομάδες τον έχουν εξασφαλίσει; Πότε θα ξεκινήσει η προσπάθεια δημιουργίας ομάδας; Αν δεν μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις ομάδας όπως ο Πανιώνιος γιατί ανέλαβαν; Μήπως, όπως συμβαίνει αρκετές φορές, αποχωρήσουν την τελευταία στιγμή αφήνοντας την ομάδα στα κρύα του λουτρού; Γιατί δεν ανακοινώνουν τις όποιες προθέσεις τους έγκαιρα, ώστε στην περίπτωση που σκέπτονται ν’ αποχωρήσουν, να υπάρχει διαθέσιμος χρόνος ενδεχόμενης ανάληψης πρωτοβουλίας διάσωσης του Πανιωνίου;

Ο κόσμος του Πανιωνίου αναμένει να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους και τις προθέσεις τους ιδίως μετά τη συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ, που δεν υπήρξε προσέλευση αλλά και τη μετέπειτα συνάντηση με τον ερασιτέχνη Πανιώνιο, που δήλωσε συμπαράσταση στην ΚΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια