Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι προπονητές στην Ακαδημία Μπάσκετ

Η Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου ανακοίνωσε τους προπονητές των ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠ...

Η Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου ανακοίνωσε τους προπονητές των ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019-2020

Δώδεκα προπονητές, με επικεφαλή τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λινάρδο θα απαρτίζουν το τεχνικό τημ της Ακαδημίας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ενόψει της περιόδου 2019-2020 και θα αρχίσουν την υλοποίηση των καθηκόντων τους, στις 2 Σεπτεμβρίου, με εξαίρεση τις ομάδες Παίδων και Εφήβων που θα αρχίσουν την προετοιμασία τους, στις 20 Αυγούστου στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας».
Την τεχνική ανάληψη της ομάδας Εφήβων, έχει ο Χρήστος Ασημακόπουλος που ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο προπονήσεων, στις τρείς πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου, ενώ το ίδιο συνέβη και με την ομάδα Παίδων, την οποία έχει αναλάβει ο προπονητής, Γιώργος Μελέτης.
Στο προπονητικό τημ της Ακαδημίας μπάσκετ, εντάχθηκαν οι προπονητές:

1. ΤΣΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Πρώην διεθνής παίκτης με καριέρα 15 χρόνων στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Μέλος των Εθνικών ομάδων Ανδρών-Νέων-Εφήβων. Έχει διατελέσει προπονητής των ομάδων Ιωνικού Ν.Φ., Αρη Πετρούπολης, Γ.Σ. Περιστερίου, Π. Φαλήρου, Ικάρου Νέας Σμύρνης, Πρωτέα Βούλας.

2.ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ

Μέλος της Εθνικής Γυναικών και Ολυμπιονίκης, το 2004, στην Αθήνα. Έπαιξε για 12 χρόνια στην Α1 κατηγορία Γυναικών. Προπονήτρια σε παιδιά μικρών ηλικιών στις ομάδες ΖΑΟΝ Κηφησιάς, Παγκράτι, Κορωπί, Π. Φάληρο.
Έχει ιδρύσει το «We love basketbalI», με σκοπό την διάδοση του μπάσκετ στα παιδιά προεφηβικής ηλικίας.

3.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πρώην παίκτης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και μέλος της Κυπελλούχου ομάδας του 1991. Έχει κατακτήσει ως μέλος των ομάδων Παίδων και Εφήβων της Ακαδημίας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, την δεύτερη θέση πανελληνίων πρωταθλημάτων.
Έχει ασκήσει προπονητικά καθήκοντα στις ομάδες Αργοναύτης Ραφήνας (άνοδος στην Α' ΕΣΚΑ), Αετός Καλλιθέας, Αετός Πικερμίου.

4.ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ

5.ΠΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στελέχη του προπονητικού τημ της Ακαδημίας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θα είναι και την επόμενη περίοδο οι:

Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΩΝΗΣ
Γ. ΣΟΛΩΜΟΣ
Γ. ΜΕΛΕΤΗΣ
Ν. ΡΟΥΠΑΚΑΣ
Γ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Στις φωτογραφίες ο Νίκος Τσαγκόπουλος, η Τατιάνα Καββαδία και ο Γιώργος Παναγόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια