Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απέκτησε τον Δήμου

Ακόμα μία σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε το αντρικό τμήμα πόλο του Πανιωνίου, καθώς απέκτησε το νεαρό άσο Τάκη Δήμου, ο οποίος στο πα...

Ακόμα μία σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε το αντρικό τμήμα πόλο του Πανιωνίου, καθώς απέκτησε το νεαρό άσο Τάκη Δήμου, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε ΑΟ Παλαιό Φάληρο και ΝΟ Βουλιαγμένης.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών.

Πλέον όπως όλοι καταλαβαίνουμε ο «ιστορικός» έχει μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και ενισχύεται συνεχώς σε όλες τις θέσεις. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα δείχνει ότι τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’1 θέλει να έχει μία πρωταγωνιστική πορεία και να μην αρκεστεί σε μία απλή παραμονή, αλλά να κοιτάξει το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Πανιωνίου για την απόκτηση του Τάκη Δήμου: «Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και το τμήμα Υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Τάκη Δήμου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Καλώς ήρθες Τάκη στην οικογένεια του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.»

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια