Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Κραγιόπουλος έχει τα φόντα να καθιερωθεί»

Η εβδομάδα που πέρασε, σημαδεύτηκε από μαζικές αφίξεις νεαρών ποδοσφαιριστών στη Νέα Σμύρνη, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία τους να αποδ...

Η εβδομάδα που πέρασε, σημαδεύτηκε από μαζικές αφίξεις νεαρών ποδοσφαιριστών στη Νέα Σμύρνη, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία τους να αποδείξουν ότι μπορούν να εξελιχθούν σε πολύτιμη μονάδα για την ομάδα τους, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Μάνος Κραγιόπουλος, ο οποίος μετά από δύο χρόνια στον Πιερικό και τη Γ' Εθνική, άφησε την Κατερίνη για να γίνει... κάτοικος Πλατείας. O προπονητής του στους «ασπρόμαυρους», Νίκος Θεοδοσιάδης, μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» και ουσιαστικά «σύστησε» τον 21χρονο μέσο και εξέφρασε την πεποίθηση πως έχει τα φόντα να καθιερωθεί στη Super League.

«Καταρχήν, είναι ένα παιδί που δεν σταματά να δουλεύει ποτέ. Πέρα από την προπόνηση με την
ομάδα, δουλεύει πάρα πολύ και σε ατομικό επίπεδο. Έχει τεράστια ψυχικά και φυσικά αποθέματα, ενώ διαθέτει και πάρα πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Έχει πολύ καλά πόδια, έχει ποδοσφαιρικό μυαλό και με τη δουλειά που θα κάνει, θα βελτιωθεί κι άλλο» σημείωσε αρχικά ο 45χρονος τεχνικός, τοποθετώντας τον εν συνεχεία στον αγωνιστικό χώρο: «Μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις, κυρίως στον άξονα. Και 'έξαρι', και 'οκτάρι', και 'δεκάρι'. Σαφώς μπορεί να παίξει πλάγια γιατί έχει ταχύτητα και είναι πολύ καλός στο 'ένας εναντίον ενός'. Όμως, το πεδίο δράσης του νομίζω ότι είναι περισσότερο στον άξονα».

Σχετικά με το αν περιμένει να δει βελτίωση, ο Ν. Θεοδοσιάδης αποκρίθηκε: «Κάθε ποδοσφαιριστής παίρνει πάντα βελτίωση. Τακτικά είναι καλός. Σε κάποιες φάσεις ίσως κάνει το κάτι παραπάνω, όμως στον Πιερικό είχε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μία πιο χαμηλή κατηγορία, η ομάδα κινούνταν γύρω από εκείνον και γι' αυτό έπαιρνε παραπάνω προσπάθειες. Στον Πανιώνιο θα είναι αλλιώς. Αν απλουστεύσει λίγο το παιχνίδι του, θα κάνει πολλά πράγματα».

Εν κατακλείδι, ο έμπειρος τεχνικός εκτίμησε: «Νομίζω πως έχει τα φόντα και θεωρώ ότι θα μπορέσει να παίξει στη Super League. Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν καθιερωθεί, γιατί πρώτον ξέρω τι παιδί είναι και, δεύτερον, γνωρίζω τα προσόντα του. Σίγουρα, χρειάζεται βελτίωση, όμως είναι ένα παιδί που δεν φοβάται καθόλου τη δουλειά. Πιστεύω πολύ ότι θα κάνει καλά πράγματα, όπως έκανε ο Σωτήρης Τσιλούλης, τον οποίο τον είχα στον Απόλλωνα Λάρισας και πέρσι έκανε όλα τα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια