Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κούρντι: «Δύσκολη χρονιά, αλλά ο Πανιώνιος έχει μάθει στα δύσκολα»

Στην δυσκολία της σεζόν που έρχεται για τον Πανιώνιο στάθηκε ο Αμίρης Κούρντι, μιλώντας στο περιθώριο της επίσημης «πρώτης» του Ιστορικού...

Στην δυσκολία της σεζόν που έρχεται για τον Πανιώνιο στάθηκε ο Αμίρης Κούρντι, μιλώντας στο περιθώριο της επίσημης «πρώτης» του Ιστορικού.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για το -6 που ξεκινάει η ομάδα στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως ο Πανιώνιος έχει μάθει στα δύσκολα, εκφράζοντας έτσι την αισιοδοξία του πως και φέτος θα τα καταφέρει.

Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα διατήρησε τον βασικό της κορμό, ενώ μίλησε και για το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την δυσκολία της σεζόν που έρχεται: «Σίγουρα δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με το -6 και τον περιορισμό μεταγραφών. Θα είναι δύσκολη χρονιά. Το σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και σωματική και πνευματική, να έχουμε καλά αποδυτήρια. Ο Πανιώνιος έχει μάθει στα δύσκολα, οπότε πιστεύω ότι θα είμαστε καλά».

Για τον κορμό της ομάδας που έμεινε ο ίδιος: «Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι ήταν ο πρώτος στόχος της διοίκησης και τα κατάφερε. Είναι πολύ καλό αυτό, ώστε να έχουμε καλά αποδυτήρια και τα νέα παιδιά να βοηθηθούν».

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος: «Αρκετά θετικό είναι ότι ξεκινάμε στη Νέα Σμύρνη και είναι παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε (με Βόλο και Λάρισα), ώστε από την τέταρτη αγωνιστική και μετά να ξεκινήσουμε από το μηδέν».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια