Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάντζιος: «Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία, θα τα καταφέρουμε»

Αισιόδοξος πως ο Πανιώνιος παρά τις δυσκολίες θα τα καταφέρει και την φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις που έκανε κα...

Αισιόδοξος πως ο Πανιώνιος παρά τις δυσκολίες θα τα καταφέρει και την φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια της επίσημης «πρώτης» προπόνησης του Ιστορικού.

Ο τεχνικός του Ιστορικού αναφέρθηκε τόσο στην χρονιά που έρχεται για τον Ιστορικό, όσο και για την διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας.

Επίσης, ρωτήθηκε και απάντησε και για το μεταγραφικό κομμάτι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η μεταγραφή επιθετικού θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, καθώς θα είναι η μοναδική μεταγραφή με παίκτη άνω των 23 ετών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο coach του Πανιωνίου:

Για τις δυσκολίες της φετινής σεζόν: «Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Η ομάδα όμως είναι μαθημένη στα δύσκολα, το έχει ξανακάνει όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης. Είναι η πρώτη φορά με το -6, αλλά υπάρχει πίστη και αισιοδοξία. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και  μία ακόμη χρονιά θα είναι επιτυχημένη για τον Πανιώνιο».

Για τον βασικό κορμό που παρέμεινε και την απόκτηση νέων παικτών: «Η ομάδα έχει έναν βασικό κορμό. Φέτος τα παιδιά θα είναι καλύτερα, πιο βελτιωμένα. Είναι σημαντικό αυτό για όλους μας που θα υπάρχει ο ίδιος κορμός μέ πέρυσι. Επενδύσαμε σε νέα παιδιά από την Football League και την Γ’ Εθνική, τα οποία αξιολογήθηκαν από το τμήμα scouting και ευελπιστούμε ότι και αυτά τα παιδιά θα δώσουν ότι καλύτερο για την ομάδα. Θέλουν υπομονή τα παιδιά και εξαρτάται και από τους ίδιους να αρπάξουν την ευκαιρία τους».

Για την πρεμιέρα με τον Βόλο και τα ματς του πρωταθλήματος: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Σίγουρα η κάθε αρχή έχει άγχος, αλλα το σημαντικό είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για όλη τη χρονιά».

Για το μεταγραφικό κομμάτι: «Προσπαθούμε να δούμε και μέσω των προπονήσεων να δούμε το ρόστερ, μέσα και από το Καρπενήσι όπου θα δώσουμε και κάποια φιλικά. Από εκεί και πέρα ότι μπορούμε καλύτερο και ότι υπάρχει δυνατότητα να βρούμε με παίκτη κάτω των 23 ετών θα το κάνουμε, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα όσο καλύτερη γίνεται. Όσον αφορά την μία μοναδική που δικαιούμαστε με ποιο έμπειρο ποδοσφαιριστή θα είναι στο επιθετικό κομμάτι. Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις παικτών και τις αξιολογούμε. Υπάρχει χρόνος, καθώς μιλάμε για μία μεταγραφή και θα πρέπει να γίνει όσο καλύτερη επιλογή γίνεται. Πρέπει να είμαστε προσεκτική στην επιλογή μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια