Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαία επιτυχία του Βασίλη Σοφικίτη

Ο αθλητής του Πανιωνίου Γ.Σ. Βασίλης Σοφικίτης, στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Κολύμβησης Νέων που έγινε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, κατέκτησε τ...

Ο αθλητής του Πανιωνίου Γ.Σ. Βασίλης Σοφικίτης, στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Κολύμβησης Νέων που έγινε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, κατέκτησε την 4η θέση στα 400μ μικτή ατομική με επίδοση 4:26.52, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη για τους αθλητές γεννημένους το 2004 και βρέθηκε πολύ κοντά στο να καταρρίψει το Πανελλήνιο ρεκόρ του Απόστολου Παπαστάμου (4:25.83).

Γι’ αυτήν την σπουδαία επιτυχία ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τοκμετζίδης (προπονητής του συλλόγου μας) δήλωσε:

«Ο απολογισμός της συμμετοχής μας κρίνεται θετικότατος, ειδικά μετά και τη συμμετοχή των κολυμβητών μας, Βασίλη Σοφικίτη και Κωνσταντίνου Στάμου και την κατάκτηση της 4ης & 5ης θέσης στα 400μ μικτή ατομική και 200μ ελεύθερο αντίστοιχα, η οποία συνοδεύτηκε από ένα Πανελλήνιο ρεκόρ.Η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε ως η δυσκολότερη όλων των εποχών, καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, κάτι που αποδεικνύεται και από τα πολλά ρεκόρ αγώνων που επιτεύχθηκαν.

Η παρουσία των κολυμβητών μας σε αυτούς τους αγώνες, αλλά και σε συνδυασμό με την παρουσία μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στο Καζάν της Ρωσίας πριν από δύο εβδομάδες, πιστοποιεί ότι η Ελληνική κολύμβηση έχει παρόν και μέλλον και αν η φουρνιά των νεαρών κολυμβητών προσεχθεί, θα περιμένουμε τα επόμενα χρόνια σημαντικές επιτυχίες σε διοργανώσεις σε επίπεδο Ανδρών και Γυναικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια