Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρουσία Ζαμάνη η προπόνηση

Υπό το βλέμμα του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκου Ζαμάνη, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (0...

Υπό το βλέμμα του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκου Ζαμάνη, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (08/07) στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Μάλιστα, ο Ζαμάνης παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του για την έως τώρα κατάσταση των ποδοσφαιριστών και την πορεία της προετοιμασίας.

Το πρόγραμμα προπονήσεων χωρίστηκε σε δύο μέρη, σε εκείνο της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης το πρωί και εκείνο της τακτικής το απόγευμα. Ειδικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι τερματοφύλακες της ομάδας υπό της οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκου.

Διπλή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της Τρίτης 09/07. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού θα ασχοληθούν με το κομμάτι της φυσική κατάστασης από τους γυμναστές Βασίλη Καλαποθαράκο και Νίκο Στρατίκη, ενώ το απόγευμα θα δοθεί έμφαση στην τακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια