Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα χωρίς... πίκρα

Ανώδυνη ήττα, χωρίς κόστος! Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α'2 Πόλο Ανδρών, καθώς ηττήθηκε με 7-6 από τον...

Ανώδυνη ήττα, χωρίς κόστος!

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α'2 Πόλο Ανδρών, καθώς ηττήθηκε με 7-6 από τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο τελικό της κατηγορίας που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Αθηναίων στο Γουδί.

Οι «κυανέρυθροι» του Κώστα Δήμου «πάλεψαν» για το καλύτερο το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πάρουν το τίτλο. Το τμήμα υδατοσφαίρισης κρατάει την άμεση επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία και τώρα πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την δημιουργία μίας δυνατής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Δυνατό ξεκίνημα

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να μπαίνει πολύ δυνατά και να προηγείται 2-0 χάρη σε τέρματα του Γαβαλά και του Καρακάση, ωστόσο αυτό το προβάδισμα δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί η ομάδα του Κώστα Δήμου. Οι «πράσινοι» κάλυψαν την διαφορά και προηγήθηκαν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με 4-3.

Κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα με 6-3 χάρη σε τέρματα του Πανταζόπουλου και του Κουλιεράκη. Ο Τσακιράκης μείωσε σε 6-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο οι «πράσινοι» πήραν πάλι το προβάδισμα τριών τερμάτων χάρη σε τέρμα του Αθανασίου. Ο Πανιώνιος μείωσε σε 7-5 στο τέλος της τρίτης περιόδου χάρη σε τέρμα του Βέκκου.

Μεγάλη προσπάθεια στο φινάλε

Στη τελευταία περίοδο ο Ιστορικός προσπάθησε ν’ ανατρέψει τα δεδομένα και να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Κώστα Δήμου ήταν να μειώσουν σε 7-6 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσακιράκη 2:38 πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 6-7 (2-1, 1-3, 2-3, 1-0)
Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Αϊβαλιώτης, Μπουζαλάς 1, Ζουρίδης, Δημακόπουλος, Λύκαρης, Καρακάσης 1, Τσακιράκης 2, Παττακός, Παπαδόπουλος Δ., Αλεβίζος, Βέκκος 1, Γεωργακόπουλος, Τζεραΐσης, Δουκας, Γαβαλάς Γ. 1

Παναθηναϊκός (Μιχάλης Λαζαρίδης): Παρασκευόπουλος, Χατζηστεφάνου, Παπαδημητρίου Δ. 2, Παπαδημητρίου Αλ., Κουρλιάφτης 1, Κουλιεράκης 2, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος 1, Αθανασίου 1, Γκαράνης, Μπερτόλης, Γαβαλάς Ι., Δαβίλας, Ορφανός, Ιωαννίδης

*Την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α’2 Ανδρών κατέκτησε ο Ηλυσιακός που επικράτησε στο μικρό τελικό της κατηγορίας με 11-5 του Νηρέα Γέρακα.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια