Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζει να... κινείται μεταγραφικά ο Ιστορικός!

Ο Πανιώνιος δεν έχει πατήσει... φρένο όσον αφορά την μεταγραφική του ενίσχυση. Οι κυανέρυθροι κινούνται στην... αγορά, προκειμένου να α...

Ο Πανιώνιος δεν έχει πατήσει... φρένο όσον αφορά την μεταγραφική του ενίσχυση.

Οι κυανέρυθροι κινούνται στην... αγορά, προκειμένου να αποκτήσουν παίκτες κάτω των 23 ετών (λόγω της μη αδειοδότησης), οι οποίοι θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, στον Πανιώνιο ετοιμάζονται να ντύσουν στα κυανέρυθρα τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό Νίκο Μπαξεβάνο που αγωνίζεται στην Πριμαβέρα (β' ομάδα) της Λάτσιο.

Η συμφωνία των ανθρώπων του Ιστορικού με τους Ιταλούς είναι για δανεισμό του αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος την περασμένη σεζόν κατέγραψε 48 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και τέσσερα γκολ.

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι ετοιμάζονται να φέρουν στη Νέα Σμύρνη έναν ακόμη παίκτη. Ο λόγος για τον Φίλιππο Σέλκο, ο οποίος είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως εξτρέμ και την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Πάντερμπορν της Γερμανίας, σημειώνοντας 12 τέρματα.

Ο νεαρός θα βρεθεί στο Καρπενήσι, στην προετοιμασία του Πανιωνίου, θα περάσει από το "μικροσκόπιο" του Άκη Μάντζιου και αν αφήσει θετικές εντυπώσεις θα αποκτηθεί.

Τέλος, στις προπονήσεις της ομάδας βρίσκεται ήδη ο Τάσος Μαρούδας, ο οποίος είναι 22 χρονών, αγωνίζεται στην επίθεση και την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τα Μετέωρα στην Γ'΄Εθνική.

Ο τεχνικός του Ιστορικού θα "τσεκάρει" τον νεαρό ποδοσφαιριστή -που προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανιωνίου- και αν μείνει ικανοποιημένος τότε θα ανάψει το "πράσινο φως" για την απόκτηση του.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια