Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπάσκετ Γυναικών: Ο Χατζηδάκης νέος τεχνικός

Ο Γιώργος Χατζηδάκης είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ  του Ιστορικού, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Α2. Η αν...

Ο Γιώργος Χατζηδάκης είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ  του Ιστορικού, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Α2.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συμφώνησε με τον Χατζηδάκη Γεώργιο να καλύψει την θέση του προπονητή στο Γυναικείο τμήμα του την νέα περίοδο 2019-2020 στο Εθνικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Α2

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1997 στον Εθνικό Πειραιώς και έχει συνεργαστεί με επιτυχία με τον ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ, τις ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με τον ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ, με τον ΚΡΟΝΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΛΕΡΟΥ, με τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ , τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ , Την ΤΕΡΨΙΘΕΑ , τον ΜΙΛΩΝΑ.

Ο Λέριος προπονητής είχε συμμετοχή ως παίκτης στην Α1 στην Α2 και Β΄ Εθνική κατηγορία Ανδρών έχοντας φορέσει στο στήθος του χάλκινα ,ασημένια και χρυσά μετάλλια. Επίσης στο Παγκόσμιο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην κατηγορία των εφήβων που πραγματοποιήθηκε στο mon fri zone της Γαλλίας κατέκτησε την 1η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια