Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πριν τον Δεκαπενταύγουστο η ολοκλήρωσή της κατεδάφισης του Αρτάκης

Το θέμα του Κλειστού της Νέας Σμύρνης, συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22 Ιουλίου, μετά από αίτημα να δοθεί μικρή παράτα...


Το θέμα του Κλειστού της Νέας Σμύρνης, συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22 Ιουλίου, μετά από αίτημα να δοθεί μικρή παράταση στον εργολάβο που έχει αναλάβει την κατεδάφιση.

 Η κατεδάφιση του Κλειστού δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως είχε προβλεφθεί, αφού οι εργασίες έχουν σταματήσει τελευταία και δεν έχουν απομακρυνθεί τα μπάζα, έτσι ώστε να ξεκινήσει η ανέγερση του νέου Βιοκλιματικού Κλειστού της Νέας Σμύρνης.

Όπως έγινε γνωστό στο δημοτικό συμβούλιο, ο ανάδοχος του έργου αντιμετώπισε κάποια προβλήματα ολοκλήρωσης του φακέλου του με κάποια δικαιολογητικά τα οποία ήταν απαραίτητα για να προχωρήσει και αυτό έφερε καθυστέρηση-διακοπή των εργασιών.

Μετά τη λύση αυτών των γραφειοκρατικών θεμάτων, δεσμεύθηκε προς την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Ν. Σμύρνης, ότι μέχρι 11 Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η κατεδάφιση και ο χώρος θα είναι έτοιμος να παραδοθεί στον ανάδοχο της ανέγερσης, έτσι ώστε να ξεκινήσει το έργο.

Βέβαια πολλοί κρατούν επιφυλάξεις σχετικά με την ακριβή τήρηση αυτού του χρονοδιαγράμματος, μιας και ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο έχει ήδη καθυστερήσει κάποιες εβδομάδες την περαίωση του…

 Σε ότι αφορά την ανέγερση, όπως ενημέρωσε το σώμα ο Κώστας Κλειδόπουλος, μόλις παραδοθεί ο χώρος από το συνεργείο κατεδάφισης, η Περιφέρεια θα ξεκινήσει το έργο με την ανάδοχη κατασκευαστική εταιρεία, κάτι που αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβριο, αν και οι αλλαγές που θα γίνουν στη διοίκηση της Περιφέρειας, ίσως φέρουν κάποια επιπλέον καθυστέρηση στην έναρξη του έργου.

 πηγή epikaira.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια