Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάντζιος: «Ο Πανιώνιος θα τα καταφέρει και πάλι»

Σίγουρος ότι ο Πανιώνιος θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα παρά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει στο νέο πρωτάθλημα δήλωσε ο Άκης Μάντ...

Σίγουρος ότι ο Πανιώνιος θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα παρά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει στο νέο πρωτάθλημα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ fm.

«Φέτος ξεκινάμε με -6 βαθμούς, είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε πρώτη φορά, αλλά ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα έχει αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και πάλι», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου

-Για τα νέα παιδιά και εάν περιμένουμε άλλους παίκτες
Σίγουρα οι νέοι παίκτες χρειάζονται και χρόνο. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Οι πρώτες ημέρες έχουμε αρκετά θετικά πράγματα και δουλεύουμε για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος.

-Εάν έχει ο Πανιώνιος τις εναλλακτικές λύσεις
Λόγω των περιορισμών των μεταγραφών δεν έχουμε το βάθος που θα θέλαμε. Προσπαθήσαμε να φέρουμε νέα παιδιά, πιο έτοιμα, διακρίναμε κάποια στοιχεία σε αυτά. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι μεγαλύτερο και θα είναι μια χρονιά δύσκολη.
Φέτος ξεκινάμε με -6 βαθμούς, είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε πρώτη φορά, αλλά ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα έχει αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.
Δεν αλλάξει κάτι το -6 στην προετοιμασία. Ούτε τον σχεδιασμό. Σίγουρα θα υπάρχει περισσότερη πίεση για να μπορέσει να καλύψει αυτό το μειονέκτημα.

-Για τον Γεωργιανό, Αραμπουλί που αποκτήθηκε...
Ήρθε χθες. Θέλει τον χρόνο του και θα είναι έτοιμος.

-Εάν θα γίνει άλλη μεταγραφή...
Θα δούμε για άλλη μεταγραφή. Πλέον μπορούμε να κοιτάξουμε για παιδιά κάτω των 23 ετών. Εάν βρούμε κάτι αξιόλογο ναι. Εάν όχι θα μείνουμε με αυτό το υλικό που έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια