Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπανικολάου στα panionianea.gr: «Πολύ μεγάλη ομάδα ο Πανιώνιος, η καλύτερη επιλογή για μένα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου έκανε στα panionianea.gr ο Γιάννης Παπανικολάου. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε ...

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου έκανε στα panionianea.gr ο Γιάννης Παπανικολάου.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιο του και ανακοινώθηκε από τον Ιστορικό, κάνοντας έτσι και επίσημα το άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο ταλαντούχος άσος, ο όποιος βρέθηκε στο στόχαστρο και άλλων ομάδων της Σούπερ Λιγκ, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και αναφέρθηκε αρχικά για την μετακίνηση του στη Νέα Σμύρνη:

"Ο Πανιώνιος για μένα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Πρόκειται για μία ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο να την ακολουθεί. Είναι το βήμα παραπάνω που έψαχνα στην καριέρα μου και τώρα που το έκανα θα προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να κάνουμε μια δυνατή ομάδα όπως αρμόζει στον Ιστορικό και να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας".

Εν συνεχεία εξήγησε τους λόγους που είπε το "ναι" στην πρόταση του Πανιωνίου: "Ο Πανιώνιος ανέκαθεν ήταν ομάδα που στήριζε τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Όπως είπα και πριν είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος με κόσμο. Έκρινα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα να ενταχθώ σε αυτήν την οικογένεια".

Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει για τον ίδιο με την ομαδα: "Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα και μέσα από τις ομαδικές επιτυχίες να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστης".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια