Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

O Κώστας Μελέτης στο Olympia Basketball Camp

Ο προπονητής της ομάδας Παίδων του Πανιωνίου, Κώστας Μελέτης θα είναι ο τεχνικός διευθυντής στο Olympia Basketball Camp και στο οποίο ...


Ο προπονητής της ομάδας Παίδων του Πανιωνίου, Κώστας Μελέτης θα είναι ο τεχνικός διευθυντής στο Olympia Basketball Camp και στο οποίο θα συμμετάσχει μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής της πρωταθλήτριας ΕΣΚΑΝΑ στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος (22-26/6), στο Μέτσοβο.

 Οι στόχοι του πρωτοποριακού καμπ, είναι η συνέπεια, η αντοχή στο πέρασμα των ετών, η συνεχής καινοτομία και προσαρμογή στην ραγδαία εξέλιξη του μπάσκετ, η διεθνής αναγνώριση και συμμετοχή αθλητών από όλο τον κόσμο.

 «Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα συνδυασμού διαφορετικών δεξιοτήτων όπου ο κάθε αθλητής πρέπει να τις εκφράσει σε μία ολοκληρωμένη κίνηση/έκφραση μέσα στο γήπεδο στιγμιαία. Αυτό είναι το κορυφαίο στοιχείο που μετατρέπει το basketball σε ένα άθλημα τόσο συναρπαστικό αλλά ταυτόχρονα και τόσο δύσκολο. Στο Olympia Basketball Camp, προσφέρουμε ολόκληρο αυτό το φάσμα ερεθισμάτων και δεξιοτήτων που έχει ανάγκη ένας σύγχρονος αθλητής καλαθοσφαίρισης» αναφέρει στο εισαγωγικό σημείωμα του, ο Κώστας Μελέτης.

 Οι τρεις περίοδοι του καμπ είναι:
 23 Ιουνίου – 29 Ιουνίου
 30 Ιουνίου – 6 Ιουλίου
 7 Ιουλίου – 13 Ιουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια