Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επέστρεψε εκεί που ανήκει ο Ιστορικός!

Την άνοδο στην Α'1 κατηγορία του Πόλο Ανδρών πανηγύρισε Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 10-9 εκτός έδρας του Ηλυσιακού και πραγματοπο...

Την άνοδο στην Α'1 κατηγορία του Πόλο Ανδρών πανηγύρισε Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 10-9 εκτός έδρας του Ηλυσιακού και πραγματοποίησε το 2-0 στα ημιτελικά της Α'2 Πόλο Ανδρών. Ο Ιστορικός είχε επικρατήσει και την προηγούμενη Δευτέρα με 13-8 του Ηλυσιακού στη Νέα Σμύρνη και πλέον ο σύλλογος βρίσκεται εκεί που πραγματικά αξίζει στην μεγάλη κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Δυνατό ξεκίνημα

Από την αρχή του αγώνα ο Πανιώνιος έδειξε ότι ήθελε να ξεμπερδέψει με την υπόθεση άνοδος και χάρη σε τέρματα του Νίκου Καρακάση και Αλεβίζου προηγήθηκε με 2-0. ο Ηλυσιακός αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2, ωστόσο ο Δημακόπουλος έδωσε προβάδισμα με 3-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Ντέρμπι στο δεύτερο οκτάλεπτο

Η συνέχεια του αγώνα ήταν πραγματική «τιτανομαχία» οι ομάδες συμβάδισαν στο σκορ και το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Πανιώνιο να προηγείται με 6-5.

Πήρε διαφορά στο φινάλε

Στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου ο Ιστορικός μας γνώρισε την ισοφάριση από τον Τασσόπουλο, ωστόσο σ’ εκείνο το σημείο οι παίκτες του Κώστα Δήμου έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να επιστρέψουν τον Πανιώνιο εκεί που ανήκει. Το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου βρήκε τον Πανιώνιο να προηγείται 7-6, ενώ στο τέταρτο οκτάλεπτο οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με 10-7. Στο φινάλε ο Ηλυσιακός αντέδρασε και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 10-9. Ο Πανιώνιος πέτυχε μία μεγάλη νίκη και κατάφερε να γεμίσει χαρά του οπαδούς του οι οποίοι είδαν την ομάδα μας να επιστρέφει στην Α’1 Πόλο Ανδρών εκεί που πραγματικά ανήκει αυτός ο μεγάλος σύλλογος.

Διεκδίκηση του Πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟ

Ο Πανιώνιος εξασφάλισε την επάνοδο στην κατηγορία των «μεγάλων», όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν τελείωσαν για τους παίκτες του Κώστα Δήμου, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Γουδί. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 νίκες του Νηρέα Γέρακα ανέβηκαν στην Α’1 και θα βρεθούν στο δρόμο του Πανιωνίου. Ηλυσιακός και Νηρέας Γέρακας θα μονομαχήσουν μεταξύ τους για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9-10 Οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 1-1, 3-3

Ηλυσιακός: Μπελιάς, Χριστοφίδης 3, Χάλαρης Ι. 4, Μπεκές, Γκιτσάκης 1, Λάππας, Παλιός, Κρανιάς, Τόυμπουρος, Τασσόπουλος 1, Στραβάκος, Ξυλάς, Τρελλόπουλος, Σμάτωβ, Χάλαρης Μ.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Αϊβαλιώτης, Μπουζάλας, Ζουρίδης, Δημακόπουλος 3, Λύκαρης, Καρακάσης Ν. 2, Τσακιράκης, Παττακός, Παπαδόπουλος Δ., Αλεβίζος 1, Βέκκος 1, Γεωργακόπουλος, Σταθάς, Δούκας 1, Γαβαλάς Γ. 2

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια