Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλησιάζει σε Παπανικολάου

Είναι γνωστό πως στον Πανιώνιο έχουν εδώ και αρκετές ημέρες το όνομα του Γιάννη Παπανικολάου ψηλά στην μεταγραφική τους... λίστα, όπως εί...

Είναι γνωστό πως στον Πανιώνιο έχουν εδώ και αρκετές ημέρες το όνομα του Γιάννη Παπανικολάου ψηλά στην μεταγραφική τους... λίστα, όπως είχατε διαβάσει και σχετικά την περασμένη Δευτέρα στα panionianea.gr.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά, οι συζητήσεις μεταξύ διοίκησης και παίκτη είναι προχωρημένες και υπάρχει αισιοδοξία στο κυανέρυθρο στρατόπεδο πως το θέμα μπορεί να κλείσει θετικά.

Να σημειωθεί, πως για την απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού έχουν δείξει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όπως ο ΟΦΗ και η Λαμία, όμως την δεδομένη χρονική στιγμή ο Πανιώνιος φαίνεται να είναι πιο κοντά στο να αποσπάσει το "ναι" του παίκτη.

Ο ταλαντούχος άσος, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώθηκε με τον Πλατανιά, την σεζόν που μας πέρασε μέτρησε 29 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ στην Football League, ξεχωρίζοντας στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Από εκεί και πέρα, στο θέμα ανανέωσης του Γιάννη Μανιάτη δεν υπάρχει ακόμα κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Στον Πανιώνιο εμφανίζονται αισιόδοξοι για την παραμονή του έμπειρου ποδοσφαιριστή στη Νέα Σμύρνη και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια