Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έκπτωτος ο Βασίλης Γκαγκάτσης, τέλος από το ποδόσφαιρο!

Εκτός ποδοσφαίρου είναι πλέον ο Βασίλης Γκαγκάτσης, αφού στη Σούπερ Λίγκα αποφασίστηκε η έκπτωση του από τη θέση που κατείχε. Συγκεκριμ...

Εκτός ποδοσφαίρου είναι πλέον ο Βασίλης Γκαγκάτσης, αφού στη Σούπερ Λίγκα αποφασίστηκε η έκπτωση του από τη θέση που κατείχε.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. αποφάσισε την επικύρωση της διαπιστωτικής πράξης που έστειλε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, επικαλούμενος το κώλυμα που προκύπτει από την παραπομπή του Β. Γκαγκάτση σε δίκη, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, το 2005.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίγκα αποφάσισε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 120.000 ευρώ στον Γκαγκάτση, εκ των οποίων οι 104.000 θα δοθούν ως εισφορά από κάποιες ΠΑΕ που συμφώνησαν και τα υπόλοιπα ως καταγγελία της σύμβασης από τον συνεταιρισμό.

Πάντως ο Πανιώνιος δεν ήταν σύμφωνος με αυτό το "μπόνους" (των 104.000 ευρώ) που αποφασίστηκε από κάποιες ΠΑΕ, με τους κυανέρυθρους να θεωρούν πως ο Γκαγκάτσης θα έπρεπε να λάβει μόνο δύο μισθούς, όπως προβλέπεται σε διακοπή σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια