Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύο αθλητές από τους Έφηβους στην ανδρική ομάδα Βόλεϊ

Δύο από τους αθλητές της ομάδας εφήβων του Πανιωνίου Γ.Σ και συγκεκριμένα ο κεντρικός Στράτος Καραγρηγορίου και ο ακραίος Γιάννης Τσάμης,...

Δύο από τους αθλητές της ομάδας εφήβων του Πανιωνίου Γ.Σ και συγκεκριμένα ο κεντρικός Στράτος Καραγρηγορίου και ο ακραίος Γιάννης Τσάμης, επελέγησαν από την προπονήτρια της ανδρικής ομάδας κα Κατερίνα Οικονόμου για να συμμετέχουν δοκιμαστικά στις προπονήσεις της. Η πρόσκληση αυτή δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά των υποδομών να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε υψηλού επιπέδου προπονήσεις ανδρικής ομάδας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, διευρύνοντας έτσι τις αθλητικές τους παραστάσεις.

Η κίνηση αυτή πιστοποιεί τη μεγάλη πρόοδο του τμήματος υποδομής, αφού, σε τρία μόλις χρόνια από την επανασύστασή του, καμαρώνει αθλητές του στην πρώτη ομάδα, παρέχει ισχυρό κίνητρο σε κάθε άλλο αθλητή των υποδομών να εργαστεί σκληρότερα προκειμένου να διαγράψει την ίδια πορεία και επιβεβαιώνει το ζωηρό ενδιαφέρον τόσο της κας Οικονόμου όσο και του εφόρου της ανδρικής ομάδας κου Χιωτίνη για τη σύζευξη υποδομής και πρώτης ομάδας. Αυτός άλλωστε είναι ο απώτερος στόχος όλων των υποδομών του συλλόγου, όπως έχει αποδειχθεί διαχρονικά.

Οι νεαροί αθλητές μας, και όσοι τους ακολουθήσουν στο μέλλον, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν στην πρώτη ομάδα αθλητές που ακολούθησαν την ίδια διαδρομή μαζί τους, προερχόμενοι από την υποδομή του συλλόγου, όπως ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο Στέλιος Κουτσούρης , ο Μάριος Βλαβιανός και ο Σταύρος Κουφόπουλος, αποδεικνύοντας ότι ο Πανιώνιος έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, αναδεικνύοντας αθλητές από τα σπλάχνα του που κρατούν ψηλά η σημαία του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια