Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυρανάκης: «Ο Πανιώνιος είναι ο αθλητικός μαγνήτης των νοτίων προαστίων»

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κυρανάκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου την Παρασκευή 21...

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κυρανάκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου την Παρασκευή 21 Ιουνίου, και συνοδευόμενος από μέλη της διοίκησης του Ιστορικού πήγε σε όλους τους χώρους του γηπέδου, στο κλειστό γήπεδο, στο κολυμβητήριο και στα γυμναστήρια που βρίσκονται κάτω από τις Θύρες 1-2-3.

 Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πανιωνίου ΓΣΣ Άρη Μισαηλίδη, τα μέλη του Δ.Σ. του ιστορικού συλλόγου, Δ. Χανιωτάκης, Α. Τσάμης, Π. Τσιάπης και με φίλαθλους, με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα του συλλόγου και τόνισε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια και με τα αρμόδια Υπουργεία θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα από μέρους του στον Πανιώνιο.

Ο κ.Κυρανάκης συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «ο Πανιώνιος, πέραν της μεγάλης ιστορίας του, είναι ο αθλητικός μαγνήτης των νοτίων προαστίων. Γνωρίζω πολλούς γονείς, από την ευρύτερη περιοχή, που φέρνουν τα παιδιά τους στον Πανιώνιο για να αθληθούν, κάτι που δίνει σε όλους μας κίνητρο να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να ξεπεραστούν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα και να βελτιώσουμε προς το καλύτερο τις εγκαταστάσεις του συλλόγου».

Πηγή: epikaira.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια