Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έχει βάσεις και φιλοδοξίες ο Κιάκος»

Ο γυμναστής του ΑΣ Μετέωρα, Χρήστος Αυγέρος, ακτινογραφεί τον... πρώην Καλαμπακιώτη και νυν Νεοσμυρνιώτη, Γιάννη Κιάκο, μιλώντας στην εφ...

Ο γυμναστής του ΑΣ Μετέωρα, Χρήστος Αυγέρος, ακτινογραφεί τον... πρώην Καλαμπακιώτη και νυν Νεοσμυρνιώτη, Γιάννη Κιάκο, μιλώντας στην εφημερίδα «Ωρα των σπορ».

Το... σαφάρι των ανθρώπων του Πανιωνίου για εξεύρεση νεαρών, ταλαντούχων ποδοσφαιριστών καλά κρατεί. Πάνω σε αυτή τη λογική είχε επιτευχθεί και η συμφωνία με τον Γιάννη Κιάκο, του οποίου η απόκτηση ανακοινώθηκε και επίσημα με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στο Μπάμπεργκ της Γερμανίας, προέρχεται από μία θετική, «γεμάτη» σεζόν στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τα χρώματα του ΑΣ Μετέωρα, ως εκ τούτου ο γυμναστής του στην ομάδα της Καλαμπάκας, είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να τον συστήσουν στο φίλαθλο κοινό. Εξάλλου, ο νεαρός άσος πέρασε πολλές ώρες με τον Χρήστο Αυγέρο, ο οποίος φρόντιζε από τη θέση του για την εκγύμναση του παίκτη, αλλά και για τη διατήρησή του σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

«Σε εμάς πέρσι έβγαλε... μάτια! Όπου πηγαίναμε, ήταν η ατραξιόν μας. Βέβαια, τώρα μετακινείται από μία ομάδα Γ' Εθνικής σε μία ομάδα Σούπερ Λίγκας. Αν του δοθούν οι ευκαιρίες, μπορεί να τις αρπάξει. Πιστεύω ότι θα δουλέψει πάρα πολύ και ότι έχει θέση στο ρόστερ του Πανιωνίου. Αν θα φτάσει ψηλά, είναι συνδυασμός πολλών παραμέτρων. Πάντως, ο ίδιος έχει τις βάσεις, αλλά και τις φιλοδοξίες σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος» σημείωσε ο νεαρός γυμναστής για το νέο απόκτημα των κυανέρυθρων, προχωρώντας σε ανάλυση του αγωνιστικού προφίλ του: «Του αρέσει να παίζει κυρίως γραμμή, τόσο σαν μπακ όσο και σαν χαφ. Είναι αριστεροπόδαρος, αρκετά ταχυδυναμικός και γρήγορος. Μπορώ να πω ότι έχει τη γερμανική νοοτροπία και πειθαρχία. Άλλωστε, σε εμάς ήρθε από γερμανικές ομάδες. Μπορεί να προσφέρει και ανασταλτικά και δημιουργικά, αλλά νομίζω ότι και του αρέσει και ξεχωρίζει περισσότερο επιθετικά. Σκέφτεται κυρίως επιθετικά. Όμως, και σαν μπακ αν χρησιμοποιηθεί, μπορεί να είναι ένα πολύ επιθετικό μπακ. Έτσι, άλλωστε, τον χρησιμοποιήσαμε πολύ φέτος, ειδικά απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες, που θέλαμε να βγαίνουμε με παίκτη παραπάνω στη γραμμή. Επίσης, έχει πολύ καλή σέντρα και χρησιμοποιεί πάρα πολύ το αριστερό πόδι για να μπει προς τα μέσα».

Όσο για τον χαρακτήρα του Γ. Κιάκου, ο Χρ. Αυγέρος υπογράμμισε: «Είναι η ψυχή της ομάδας! Πάρα πολύ ευγενικό παιδί, που συμμετέχει σε όλα, αλλά ξέρει που σταματάει η πλάκα. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το παιχνίδι, είναι... κομπιούτερ! Ό,τι του πεις, θα το κάνει. Είναι ένα υπερβολικά καλό παιδί για να είναι ποδοσφαιριστής. Παιδί... μάλαμα! Από τον χαρακτήρα του και μόνο σε κερδίζει».

Συγχαρητήρια από τα Μετέωρα

Διαβάστε το συγχαρητήριο μήνυμα της νέας Διοίκησης των Μετεώρων για τον Γιάννη Κιάκο, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ιστορικό:

"Η νέα Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, συγχαίρει θερμά τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κιάκο για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πανιωνίου. Ο Γιάννης πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα των Μετεώρων κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο και έδειξε με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες την αξία του. Του ευχόμαστε πρωτίστως υγεία και να φτάσει όσο πιο ψηλά επιθυμεί. Επίσης συγχαίρουμε τον πρώην τερματοφύλακα των Μετεώρων και μάνατζερ του Γιάννη, κ. Δημήτρη Κοτταρά για την καθοριστική συμβολή του, στη μεταγραφή".

Δεν υπάρχουν σχόλια